ONDERNEMERS KUNNEN ZICH NOG AANMELDEN

Negen dagen Mix Market vanaf 24 april

Het leegstaande pand aan de Rechterstraat 26 in Boxtel wordt vanaf vrijdag 24 april opnieuw ingericht als Mix Market, een tijdelijke markthal waar bezoekers kunnen kennismaken met ondernemers die niet over een fysiek winkelpand beschikken. Zelfstandigen die willen deelnemen aan het negendaagse evenement kunnen zich nog aanmelden.

In december namen ondernemers Marc Schoenmakers, Monique van Rijt en Bas Doms het initiatief voor Mix Market. Burgemeester Mark Buijs en centrummanager Jef van Stratum openden de Boxtelse markthal.

Deelnemers verkochten kleding, schoenen cadeau-artikelen, meubels, tuinartikelen en kunst. Bovendien waren op de verschillende dagen ook een styliste, kapster, masseuse en voedingsconsulente aanwezig.

Ook dit keer hoopt de organisatie dat er een gevarieerde producten en diensten worden aangeboden tijdens de voorjaarseditie van de Mix Market.

De winkel is op 24 tot en met 26 april, 15, 16, 22, 23, 29 en 30 mei geopend. Ondernemers kunnen zich voor één of meerdere dagen aanmelden bij Monique van Rijt, e-mailadres: moniquevanrijt@ziggo.nl.

Via de Facebookpagina Mix Market presenteren de verschillende ondernemers zich de komende tijd.