ZATERDAG 21 MAART IN BOXTEL

Zorggroep Elde houdt open dag in Liduina

Zorggroep Elde houdt zaterdag 21 maart een open dag. Belangstellenden zijn van 09.30 tot 14.30 uur welkom in centrumverpleeghuis Liduina aan de Liduinahof in Boxtel.

Een aantal cliƫnten van de Zorggroep Elde zet de deur volgende week zaterdag graag open voor een rondleiding. ,,We geven een beeld van het nieuwe Buitenhuis. Dat is het vroegere Sint-Jozef in Esch dat in mei wordt heropend. Ook vertellen we graag over de plannen om een Wereldhuis te openen", stelt een woordvoerster.

Bezoekers van de open dag kunnen ook kennismaken met de particuliere diensten van Thuiszorg Elde en de dagbehandeling. De behandeldienst zal deelnemers aan het werk zetten. Dagbehandeling, Alzheimer regio Den Bosch, Medicura en het Groeihuis verstrekken ook informatie.

Zorggroep Elde grijpt de open dag aan om mensen uitgebreid te informeren over de veranderingen in de zorg en de ruime mogelijkheden voor werken en leren bij deze organisatie. Vrijwilligers vertellen over de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Zorggroep Elde. Wie interesse heeft, kan in een leslokaal meedoen aan een fitheidstest.