Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

verhuur inclusief professioneel advies

Tool 2 Rent: voor alle klussen in en om het huis

Van verticuteermachines tot bouwdrogers en van trilplaten tot steigermateriaal. Tool 2 Rent, het recent gestarte bedrijf van Boxtelaar Levent Gedik aan de Schouwrooij 13, biedt professioneel gereedschap voor alle grote en kleine klussen in en om het huis, zowel voor particulieren als zzp'ers en bedrijven. En niet onbelangrijk: Tool 2 Rent staat óók voor professioneel advies.

,,Regelmatig was ik aan het klussen in huis. Als ik dan bepaald gereedschap of een machine nodig had, was ik altijd aangewezen op de bouwmarkt. Daar miste ik het juiste advies, waardoor ik vaak thuis nog aan het puzzelen was hoe een machine werkte én of ik wel het juiste apparaat gebruikte." Gedik kwam in contact met SIMA, een gereedschappen-verhuurbedrijf in Eindhoven. ,,Hij gaf het juiste advies en liet de keuze uiteindelijk aan de klant. Deze formule sprak mij zo aan dat ik besloot dit ook toe te passen in mijn eigen bedrijf, in Boxtel."

Nadat Gedik een periode intensief meekeek bij SIMA, startte hij eind februari met zijn eigen bedrijf. Service en advies staan hoog in het vaandel bij het verhuurbedrijf. ,,Niet iedereen heeft verstand van klussen, waardoor ik graag tekst en uitleg geef bij machines en ook demonstraties verzorg", legt de eigenaar van Tool 2 Rent uit. ,,Daarnaast zorg ik dat de gereedschappen en machines goed zijn onderhouden, zodat ze áltijd een topprestatie kunnen leveren."

Gedik is ook dealer van de merken Keyang, Baier en Kress. Deze producten kun je dus niet alleen huren, maar ook kopen bij Tool 2 Rent. ,,Wat ik belangrijk vind, is dat mensen de machines eerst kunnen testen. Ze mogen het gereedschap dan ook voor de huurprijs uitproberen. Wanneer ze dan overgaan tot de aanschaf, trek ik de huurkosten van het aanschafbedrag af", legt Gedik uit. Op deze manier weet je zeker dat je het juiste product hebt aangeschaft."

Alle informatie over het bedrijf is te vinden op www.tool2rent.nl. Tool 2 Rent is van maandag tot en met zaterdag geopend en is te bereiken via telefoonnummer (0411) 60 83 17.