Irene-aanvoerder Nick Vliegenthart ontwijkt een tackle van een van de spelers van Elsendorp. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

belangrijke zege op directe concurrent elsendorp

Irene recht rug en pakt overwinning

Irene speelde zondag een belangrijk thuisduel tegen Elsendorp, dat vier punten achter het Gemondse team staat in de competitie. De thuisploeg kwam op achterstand, maar won uiteindelijk met 4-1.

De spits van de bezoekers opende de score. Hierna ontstond een spannende wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde. Irene kon niet imponeren, maar rechtte na rust de rug kwam uiteindelijk tot het gewenste resultaat.

In de vijftigste minuut maakte Sven Vonk de gelijkmaker. Tien minuten later bracht Nick Vliegenthart met een fraaie vrije trap de ploeg op voorsprong. Irene-keeper Koen Hermans verrichtte goed werk en ook verdediger Jimmy Geerts redde een bal van de doellijn. Een kwartier voor tijd was het verzet van Elsendorp gebroken toen Vliegenthart een vrije trap van Robert van der Heijden inkopte. In blessuretijd zorgde Teun van Esch vanuit een strafschop voor de eindstand.

FOTO ONDER: Aanvoerder Nick Vliegenthart ontwijkt een tackle van de tegenstander. (Foto: Hans Verberk).