Het team van Uniek Mode. Van links naar rechts: Daniëlle, Nell, Monique, Olga en Tuur. De modezaak is verbouwd en ging gisteren weer open. (Foto: Peter de Koning).
Het team van Uniek Mode. Van links naar rechts: Daniëlle, Nell, Monique, Olga en Tuur. De modezaak is verbouwd en ging gisteren weer open. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

fashion friday met pour vous en filipe

Uniek Mode heropent met bijzondere acties in Boxtel

Nell Panjoel startte in 1968 met Uniek Mode: een exclusieve kledingzaak in Reusel. Ze liet zich in 1971 door Toos Bekkers, de toenmalige eigenaresse van Foundation Bekkers, influisteren dat er een mooi pand vrijkwam in Boxtel. 35 jaar later zit de modezaak nog steeds op de vertrouwde plek aan de Rozemarijnstraat. De winkel onderging de afgelopen weken een verbouwing en is sinds gisteren weer open.

Momenteel heeft Uniek Mode drie vestigingen: twee in Reusel, één in Boxtel. Bedrijfsleider Tuur Raaijmakers, de neef van Nell Panjoel, omschrijft Uniek Mode als een winkel voor vrouwen tussen dertig en zestig jaar oud. ,,We verkopen modieuze en tegelijkertijd draagbare kleding van een hoog kwaliteitsniveau."

De afgelopen weken is de Boxtelse winkel ingrijpend verbouwd. Zo is de gevel aangepast en is er gekozen voor een nieuw personeelsteam in de modezaak. ,,Daarnaast willen we de winkel eens in de paar weken veranderen door bepaalde kledingitems voor het voetlicht te brengen", legt Raaijmakers uit. ,,Zo blijft het voor klanten interessant om regelmatig binnen te wandelen."

De heropening wordt de komende dagen gevierd met allerlei acties bij Uniek Mode. Zo worden donderdag 12 maart drie sjaals verloot en staat de zaterdag in het teken van 'Lazy Saturday'. Onder het genot van koffie met gebak wordt de nieuwste collectie getoond aan bezoekers.

Hoogtepunt is Fashion Friday op vrijdag 13 maart, een evenement dat gezamenlijk met Filipe Mode en Pour Vous Schoenen wordt georganiseerd. ,,Hiermee willen we laten zien dat Boxtel heel wat te bieden heeft op modegebied", legt Raaijmakers uit.

Bezoekers zijn vrijdag tussen 10.00 en 21.00 uur welkom bij de winkels om te genieten van een hapje en drankje. Aan het evenement is een landenthema gekoppeld. Bij Pour Vous kunnen bezoekers terecht voor een Frans hapje en drankje, bij Filipe staat Spanje centraal en bij Uniek Mode komen bezoekers in Italiaanse sferen. Delicatessenzaak PROEF! Culinair, gevestigd aan de Molenstraat, zorgt voor de hapjes en drankjes. In iedere winkel kunnen mensen een stempelkaart krijgen. Wanneer ze bij Pour Vous, Filipe Mode en Uniek Mode rondkijken, ontvangen ze een stempel. Met een volle kaart maken ze kans op een stedentrip voor twee personen bij VakantieXperts.

Kijk voor meer informatie op www.uniekmode.nl.