Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Tourspel Liempde

zoekt goed doel

voor editie 2015

Stichting Woudbloem Liempde houdt dit jaar voor de vierde keer het Tourspel Liempde. Het Tourspel valt samen met de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat en ook Zeeland aandoet. In dit spannende spel stellen deelnemers een eigen wielerploeg samen en kunnen geldprijzen gewonnen worden. ,,Maar met deelname steunen wielerliefhebbers ook een lokaal goed doel", zegt Willy van Zuijlen van Woudbloem.

De organisatie van het Tourspel Liempde is momenteel op zoek naar een goed doel dat tijdens de vierde editie ondersteund kan worden. Vorig jaar werd de jeugdsoos in Liempde ondersteund met een bedrag van 2.100 euro waarmee een compleet nieuwe geluids- en video-installatie werd aangeschaft. ,,Voor het goede doel van 2015 is er nog ruimte voor suggesties", stelt Van Zuijlen.

De organisatie van het Tourspel Liempde roept iedereen op om personen of organisaties die een steuntje in de rug kunnen gebruiken aan te melden. Voorwaarde is dat het te steunen doel verbonden is met de Liempdse gemeenschap. Suggesties kunnen vóór 1 april worden gestuurd naar info@tourspelliempde.nl.