Jochem van Gelder en Ron Bons spelen 15 maart de kindervoorstelling 'Verboden voor ouders' in Podium Boxtel.
Jochem van Gelder en Ron Bons spelen 15 maart de kindervoorstelling 'Verboden voor ouders' in Podium Boxtel. Foto: Marc Cleutjens

Jochem van Gelder

met kindershow

in Podium Boxtel

'Verboden voor ouders'. Dat is de naam van de voorstelling die Jochem van Gelder zondag 15 maart met Ron Bons opvoert in Podium Boxtel. Het is een heerlijke voorstelling vol gezelligheid, interactie, muziek en mooie verhalen, speciaal voor grootouders en kleinkinderen.

In 'Verboden Voor Ouders' krijgt de speciale band die kinderen met het duo hebben bijzondere aandacht. Samen met hun publiek, dat zal bestaan uit kinderen en hun grootouders, halen Jochem en Ron herinneringen op en wordt gekeken naar die unieke band die opa, oma en het kleinkind zo buitengewoon maakt. De verhalen van het duo zijn grappig, ontroerend en muzikaal.

In deze voorstelling maakt het publiek ook kennis met buurman Van Rijn. Hij is de buurman van het theater en kan niet zo goed tegen herrie. Maar dat lost Ron wel even op, met alle rampzalige gevolgen van dien...

De voorstelling in Podium Boxtel begint om 14.30 uur, kaarten kosten 12,50 euro en zijn te koop bij Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof). Bestellen kan ook via www.podiumboxtel.nl of telefonisch op nummer (040) 291 34 44.


Boxtel

Vrijwilligerssteunpunt

Het vrijwilligerssteunpunt van welzijnsorganisatie ContourdeTwern in Boxtel zoekt voor de Wereldwinkel een medewerker. Daarnaast zou het steunpunt graag in contact komen met belangstellenden die aan de slag willen als vrijwilligers van Pius X in Liempde, een combinatie van een sporthal en een jeugdhuis. Er is hulp nodig in de kantine en daarnaast worden vrijwilligers gezocht voor schoonmaakwerkzaamheden, kleine onderhoudsklusjes en het onderhouden van het buitenterrein. Meer weten over deze of andere vacatures?

Het steunpunt is geopend in Sint-Ursula van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.30 uur en te bereiken via telefoonnummer (0411) 65 58 99 of e-mail: vwsboxtel@contourdetwern.nl.