Open Coffee 't Groene Woud houdt woensdag 11 maart een inspirerende bijeenkomst voor ondernemende mensen in de Van Coothhoeve. (Foto: Albert Stolwijk).
Open Coffee 't Groene Woud houdt woensdag 11 maart een inspirerende bijeenkomst voor ondernemende mensen in de Van Coothhoeve. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

Open Coffee onderdak bij Van Coothoeve in Boxtel

De monumentale Van Coothhoeve op het terrein van het vroegere milieucentrum De Kleine Aarde in Boxtel is de plek waar woensdag 11 maart een nieuwe editie van Open Coffee 't Groene Woud wordt gehouden. Netwerken en kennis delen vormen het doel van de netwerkclub voor ondernemende mensen uit de regio.

Open Coffee 't Groene Woud is een platform dat ontmoetingen stimuleert tussen enthousiaste mensen uit diverse gemeenten rondom Boxtel. Daarbij verwachten de initiatiefnemers dat op termijn samenwerking en diverse nieuwe ideeën ontstaan.

De Van Cootthoeve is een plek waar Open Coffee graag wil komen. De boerderij dateert uit 1931 en is gelegen in een fraaie groene omgeving. Momenteel vindt het Colectief van Cooth een plek in de hoeve, dat altijd deel uitmaakte van De Kleine Aarde.

Onder het genot van een kop koffie gaan deelnemers aan Open Coffee kennismaken met elkaar en zullen ze elkaar inspireren. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de gemeenten Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode staan voorop.

KENNIS DELEN

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. ,,Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis", aldus de initiatiefnemers.

,,Het is gezellig en de koffie smaakt ook altijd prima", zegt een van de deelnemers. ,,Maar er is veel meer: Leuke mensen, heel verschillend, maar toch ook weer niet. Mensen die graag initiatieven nemen, vaak heel enthousiast en vol passie zijn en zichtbaar genieten van de ontmoetingen. Met een enkeling gaat het contact na de Open Coffee verder: Als zzp'er heb je geen collega's en het is prachtig als je dat op deze manier toch kunt invullen."

Open Coffee 't Groene Woud duurt woensdag 11 maart van 09.00 tot 11.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie op Facebook en LinkedIn; e-mail: opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com. Bellen kan ook: 06-53 62 46 31.