Edwin Toonders (links) en Gerie Antonis veranderen de naam van Auberge van Boxtel in Plein2. (Foto: Henk van Weert).
Edwin Toonders (links) en Gerie Antonis veranderen de naam van Auberge van Boxtel in Plein2. (Foto: Henk van Weert). Foto: Henk van Weert

EDWIN TOONDERS EN GERIE ANTONIS SLAAN NIEUWE WEG IN

Auberge van Boxtel wordt Plein2

De Boxtelse horecaondernemers Edwin Toonders en Gerie Antonis blijven aan het roer maar kiezen voor een nieuwe, frisse koers. Na komend weekeinde verandert de naam van hun Auberge van Boxtel in 'Plein2: eten, drinken en slapen'. Klanten kunnen voortaan al vanaf twaalf uur 's middags binnenwandelen en er voortaan ook lunchen.

Eten, drinken en slapen blijven de speerpunten van het gerenommeerde horecabedrijf aan het Stationsplein in Boxtel. Wat verandert er dan, zullen lezers denken. ,,Bij het nieuwe Plein2 loop je gemakkelijker naar binnen om aan te schuiven voor een goede koffie en nu ook voor de lunch", zegt Edwin. Gerie knikt: ,,Mensen kunnen elkaar tussen de bedrijven door ontmoeten en samen iets eten of drinken, de hele dag door. Zakelijke gasten kunnen rekenen op ruimte, snelle bediening en gratis wifi."

TIJDEN VERANDEREN

Sinds 1996 zijn ondernemers en partners Edwin Toonders en Gerie Antonis de eigenaren van hotel-restaurant Auberge van Boxtel. Edwin werkt al sinds het begin als kok: ,,Ik ben graag bezig met mooie, verse producten en het opleiden van jonge collega´s." Gerie houdt zich bezig met de gasten: ,,Ik zorg voor een goed glas bier of een uitgebreid diner, zolang mensen maar het gevoel hebben dat ze even weg zijn en nergens aan hoeven te denken."

In 2008 kreeg Auberge van Boxtel een metamorfose die vooral op sfeer was gericht. Nu is dat anders. Gerie: ,,We blijven doen waar we goed in zijn: zorgen dat mensen lekker kunnen eten, drinken en slapen in een sfeervolle omgeving. Maar tijden veranderen en we sluiten aan bij wat onze gasten graag willen: toegankelijkheid en gemak. We gaan daarom eerder open voor drankjes of lunch. We hebben nieuwe borreltafels en fijne stoelen, een ruim relaxterras en bourgondische bieren, borrels, salades en pasta's. Ook kun je nog steeds op je gemak genieten van meerdere gangen. Je moet het zien als een uitbreiding. Zoveel mensen, zoveel wensen."

Aan de voorkant van het karakteristieke pand tegenover het NS-station komt een nieuw, open en ruim terras met relaxhoeken en banken waar je zo kunt neerploffen als je je trein hebt gemist of elkaar wilt ontmoeten op een centrale plek in Boxtel. Edwin: ,,Tijden en mensen veranderen en wij veranderen gewoon gezellig mee. En als we iets doen, dan doen we het goed."

Vanaf komende maandag verandert Auberge van Boxtel in Plein2: eten, drinken en slapen. Mensen kunnen dan bestellen van de nieuwe lunch- en dinerkaart. Ook zijn er seizoensacties, bierproeverijen en bourgondische borrelavonden. Alle informatie is te vinden op de nieuwe website: www.plein2.eu. Reserveren kan via telefoonnummer (0411) 67 22 37.

FOTO BOVEN: Edwin Toonders (links) en Gerie Antonis runnen al bijna twintig jaar Auberge van Boxtel aan het Stationsplein 2 in Boxtel. Het is tijd voor vernieuwing vindt het tweetal. Ze kiezen voor een iets ander horecaconcept en wijzigen de naam van hun hotel-restaurant: Plein2. (Foto: Henk van Weert).


Bridgeclub Boxtel

Uitslagen donderdag 19 februari

A-LIJN

A. en T. Walbeek        59.17

J. en J. v.d. Meerendonk        55.83

N. v.d. Poel/H. Peeters        55.42

R. Traa/H. v. Esch        55.42

B-LIJN

B. v. Drunen/J. Spijkers        60.00

M. Smulders/M. Theloesen        55.00

T. Hoppenbrouwers/G. Wagenaars        54.69

Bridgeclub Revanche

Uitslagen dinsdag 24 februari

A-LIJN

Heren Schalkwijk/Schalkwijk        61.00

Mw. v. Susante/Hr. Gieles        60.83

Heren Den Dekker/v.d. Wetering        59.50

B-LIJN

Echtpaar Van Lier        57.60

Heren Hermkens/Veroude        56.67

Echtpaar Hulscher        55.35

Bridgeclub Rembrandt

Uitslagen dinsdag 24 februari

A-LIJN

Heren Bogaerts/Schüller        60.00

Heren Fischer/Maas        57.08

Hr. v. Uden/Mw. Moerdijk        56.67

B-LIJN

Dames v. Kempen/v.d. Vries        63.50

Dames v.d. Hout/v. Rooij        61.67

Echtpaar Hamels        60.92

Essche Bridgeclub

Uitslagen donderdag 12 februari

LIJN A

Jan v. Wijk/Jeanne v.d. Sande        57.29

Els Gilissen/Ellen van Beek        56.77

Dies Schipper/Willem Wonnink        54.17

LIJN B

Han v. Roessel/Elly Zeldenrust        71.53

Wil Gloudemans/Joke v.d. Zanden        56.94

Zus Bergmans/Ardi v. Son        55.56

Astrid Krekelberg/Sjaan v. Houtum        55.56

Bridgeclub De Rots

Uitslagen woensdag 11 februari

Nelly Fischer/Rieky Steenbakkers        62.92

Marian Jussen/Marie-José Ronde        56.25

Henk & Truus IJsseldijk        56.25

Ger Krebbers/Jo Steenbakkers        51.67

Miep Vergouwe/Francis Verhees        51.67

Bridgeclub Liempde

Tweede zitting, vijfde competitie

A-LIJN

Heren v.d. Schans/v.d. Steen        69.94

Heren v. Heeswijk/Bekkers        60.01

Echtpaar v. Acht        58.93

B-LIJN

Dames Legius/Dobbelsteen        64.58

Echtpaar Beerens        56.60

Dames v. Kollenburg/Kusters        53.13

C-LIJN

Dames Tinnenbroek/v. Gemert        61.46

Dames v.d. Meerakker/v.d. Heijden        60.76

Heren v. Vugt/Verdonk        60.76


Loos brandalarm in pand Ladonk

De totale brandweerposten van Boxtel en Liempde rukten gistermiddag rond half vijf uit naar een leegstand industriepand aan de Mijlstraat op bedrijventerrein Ladonk. Buurtbewoners sloegen alarm toen zij rook uit het dak zagen komen en een brandlucht waarnamen. Het pand werd aan de buitenkant gecontroleerd, maar er werd geen vuur aangetroffen. (Foto: Peter de Koning).

Afbeelding