SCHIJNDELS DUO TREEDT OP IN BOXTEL

Stardust Live in Walnoot:
dansen voor 40-plussers

Het muzikale duo Stardust Live treedt zondag 1 maart op in gemeenschapshuis De Walnoot. Bezoekers kunnen de hele middag dansen op de gevarieerde muziek van de twee Schijndelse muzikanten.

Stardust Live bestaat uit John en Marjolein en verzorgt veel optredens in heel Nederland. Onder het motto 'gezellig samen zijn' worden dansmiddagen verzorgd voor 40-plussers. Het uitgebreide repertoire omvat tal van dansstijlen zoals foxtrot,rumba, chachacha, wals en jive. Liefhebbers van country en linedance komen ook aan hun trekken.

De muziekkeuze omvat bekende nummers uit de top 100, maar ook country, rock 'n roll, latin en Nederlandstalige hits. Tijdens de dansmiddag in De Walnoot is een Indische kraam ingericht waar bezoekers terecht kunnen voor lekkere hapjes.

Stardust Live heeft een eigen stichting die zich inzet voor de verbetering van de levensomstandigheden van huisdieren. Mensen kunnen die stichting ondersteunen. Op www.stardustlive.nl staat meer informatie over de doelstellingen en activiteiten.

De dansmiddag in De Walnoot duurt zondag van 13.30 tot 17.30 uur, de toegang kost 3,50 euro inclusief kopje koffie of thee.


Herbergviering Boxtel

In de kapel van woonzorgcentrum Molenweide in Boxtel staat vrijdag 6 maart een herbergviering op het programma. Leden van de voorbereidingsgroep gaan voor in een viering waarin verhalen uit de Schrift centraal staan. Er wordt gebeden, gezongen en gemediteerd in de sfeer van Taizé. Het thema van de viering is: 'Bron van leven; vruchtbare aarde'. De viering van woord en gebed begint om 19.00 uur en iedereen is welkom. Na afloop is er gelegenheid samen koffie of thee te drinken en elkaar te ontmoeten.

Kindertheater Gemonde

Bij theaterboerderij Op 't Hogt aan de Vogelenzang 2 in Gemonde houdt het gezelschap 'Geit op sokken' zondag 8 maart een theaterdag voor de jeugd van 7 tot 12 jaar. Kinderen kunnen zich vanaf 10.00 uur verkleden, schminken én scènes verzinnen die ze rond 16.00 uur mogen spelen in aanwezigheid van hun ouders en andere belangstellenden. De workshop is gratis, deelnemers betalen 7,50 euro voor onder meer de lunch. Aanmelden kan via telefoonnummer (073) 547 99 73 of e-mail: info@ophethogt.nl.