Maak kennis met Anne (links) en Maartje, tijdens de Kleine Eendentrek vermomd als Paul Stanley en Gene Simmons, de twee boegbeelden van de Amerikaanse rocklegende Kiss. (Foto: Marc Cleutjens).
Maak kennis met Anne (links) en Maartje, tijdens de Kleine Eendentrek vermomd als Paul Stanley en Gene Simmons, de twee boegbeelden van de Amerikaanse rocklegende Kiss. (Foto: Marc Cleutjens). Foto: Marc Cleutjens

PRACHTIGE GESCHMINKT DUO TREKT VEEL BEKIJKS IN EENDENGAT

Rockers Kiss duiken op in Eendengat

Op 18 juni staan de glamrockers van Kiss in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar de Amerikaanse rockband leek ook zaterdag al op tournee, in Eendengat nog wel.

Prachtig geschminkt als gitarist Paul Stanley (met ster) en Gene Simmons (met tong) bewogen Anne en Maartje zich als rocksterren tussen het publiek. En dat leverde heel veel fotomomentjes op. ,,Of je een foto mag maken? Natuurlijk!", lachen de meiden in de Rechterstraat als de Kleine Eendentrek in aantocht is. ,,We worden voortdurend op de foto gezet dus knip maar raak."

Als de camera tevoorschijn wordt gehaald, verdwijnt de glimlach en nemen Anne en Maartje, eh Paul en Gene, een stoere pose aan. Niks geen carnavalsvierders meer, maar rockmeiden die de haren op het ritme van de muziek willen laten wapperen.

Hoewel hoempamuziek overheerst, lijken ze klaar om 'I Was Made For Lovin' You' te gaan zingen. Of misschien wel een Boxtelse variant op het prachtige 'Detroit Rock City'? Hoe die heet? 'Boxtel Duck City'!