Joris Linssen treedt volgende maand op in Podium Boxtel. Met zijn band Caramba vertolkt de bekende zanger Nederlandse muziek met een vleugje Mexico... (Foto: Henry Krul).
Joris Linssen treedt volgende maand op in Podium Boxtel. Met zijn band Caramba vertolkt de bekende zanger Nederlandse muziek met een vleugje Mexico... (Foto: Henry Krul). Foto: Henry Krul

Nederlandse liedjes met vleugje Mexico

Joris Linssen keert terug in Podium Boxtel. Met zijn groep Caramba, die in 1999 werd opgericht, vertolkt hij Nederlandse liedjes met een vleugje Mexico. De groep treedt elk voorjaar op Nederlandse theaters.

Donderdag 5 maart is Podium Boxtel aan de beurt, waar Joris Linssen & Caramba al eerder voor een volle zaal speelde. Behalve in Nederland, is de groep ook bekend in Mexico. Najaar 2013 ging de film 'Met jou heb ik geleerd' in première, over de tournee die de groep maakte door het Midden-Amerikaanse land. In Podium Boxtel is de nieuwe show 'Stroom' te zien. Op de bühne wordt de groep versterkt met percussionist Femke Krone. Kaarten kosten 20,50 euro en zijn te koop bij Hebbes (Markt), Jumbo (Oosterhof) en via www.podiumboxtel.nl. (Foto: Henry Krul).