MALISKAMP VERVANGT SES ALS OPPONENT

DVG oefent met talenten

De voetballers van DVG speelden zondag vriendschappelijk tegen vierdeklasser Maliskamp. Oorspronkelijk stond een competitiewedstrijd gepland tegen SES, maar die werd afgelast.

Tijdens de wedstrijd tegen Maliskamp kreeg weer een aantal A-junioren de kans in de Liempdse ploeg, zoals doelman Rens van den Akker, Aaron van Doorn en Jurgen van der Velden. Zij draaien soepel mee in het elftal en DVG nam in de eerste helft meteen afstand van Maliskamp. Bart de Windt en Tarn van de Wiel zorgden voor een comfortabele 2-0 ruststand.

OVER DE KEEPER

In de tweede helft scoorde Maliskamp tegen en werd het duel weer spannend. Pas in de slotfase zorgde De Windt met zijn tweede goal voor de definitieve beslissing. Hij zag dat de keeper van Maliskamp te ver voor zijn doel stond en tikte de bal fraai over hem heen in het doel.

Na carnaval hervat DVG de competitie met een uitwedstrijd tegen Boskant.