Afbeelding
Foto: Peter de Koning

MARIËLLE VAN ALPHEN WINT CONCOURS

Waggelaars imponeren op
dansvloer in studio Denziz

Met zo'n vierhonderd bezoekers was partycentre Denziz zaterdagavond afgeladen vol. De acht deelnemers aan Denziz with the Stars trommelden veel en vooral ook enthousiaste aanhangers op voor de carnavaleske danswedstrijd. Winnares werd gemeenteraadslid Mariëlle van Alphen (Balans), die zich met haar danspartner Frank van den Boogaard uitleefde met de rumba.

Presentator Paul Hermans, die vorig jaar samen met Marion Veenstra van dansstudio Denziz het initiatief nam tot de eerste editie van het dansconcours, blikt tevreden terug. ,,Het was zó druk dat menig dienblad met glazen geheel of gedeeltelijk sneuvelde. De obers konden zich op een gegeven moment niet meer door het publiek wurmen...", meldt Hermans. ,,Er konden gewoonweg niet meer mensen binnen." De drukte in de zaal zorgde ook voor een heel gezellige sfeer, geeft de presentator aan. ,,Alles liep ook beter, je merkte dat de deelnemers zich goed hadden voorbereid en wisten wat er van hen werd verwacht. Er was een speciale Whats App-groep gemaakt en daar regende het doorlopend vragen en ideeën. Soms zelfs midden in de nacht."

Hermans, die er als voorganger van prins Donald IV op gebrand was een nieuwe activiteit aan de Boxtelse leutkalender toe te voegen, constateert dat Denziz with the Stars aanslaat bij het carnavalspubliek. ,,Ik ben erg blij dat Denziz het dit jaar opgepikt heeft. Marion heeft met haar team erg veel werk verzet. Het liep op rolletjes."

De deelnemers werden beoordeeld door Marcus van Teijlingen die door zijn optreden in het tv-programma Dancing with the Stars landelijke bekendheid verwierf. Van Teijlingen werd terzijde gestaan door Guus Hoes en door Marleen van Asveldt die vorig jaar Denziz with the Stars won. Prins Donald IV woonde de danswedstrijd bij en reikte na afloop de prijzen uit. De jury wees drie koppels aan die doorgingen naar de finale. Het publiek wees de vierde finalist aan: gemeenteraadslid Hélène van As die op muziek van Jailhouse Rock heel toepasselijk de wisseltrofee wegkaapte tijdens de dans.

FOTO RECHTS: CDA-raadslid Hélène van As schitterde met haar danspartner op muziek van Elvis. Carnavalsgroep The Ladies uit de Grote Eendentrek figureerde in de show. (Foto: Peter de Koning).

Gemeenteraadslid Mariëlle van Alphen won met danspartner Frank van den Boogaard de tweede editie van het ludieke dansconcours Denziz with the Stars. (Foto: Hans van Doorn).