Zanger Frank van Heesch (rechts) ging uit zijn dak tijdens muziekfestijn de Maten van Boxtel in partycentrum Denziz. Initiatiefnemer Corné van Groesen (derde van links) maakte als bassist deel uit van de begeleidingsband. (Foto: Hans Verberk).
Zanger Frank van Heesch (rechts) ging uit zijn dak tijdens muziekfestijn de Maten van Boxtel in partycentrum Denziz. Initiatiefnemer Corné van Groesen (derde van links) maakte als bassist deel uit van de begeleidingsband. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

TWEEDE EDITIE MUZIKAAL EVENEMENT IN PARTYCENTRE DENZIZ

Maten van Boxtel valt opnieuw in de smaak

De tweede editie van de Maten van Boxtel in partycentre Denziz groeide zaterdagavond voor 150 enthousiaste bezoekers uit tot een muzikaal festijn. De Boxtelse zangers en zangeressen en de begeleidingsband met daarin initiatiefnemer Corné van Groesen op de basgitaar zorgden voor een gevarieerd programma met covers van uiteenlopende artiesten.

Het doel van de organisatoren Van Groesen en eigenaar Cees Veenstra van Denziz was om net als tijdens de eerste editie in oktober - toen onder de naam 'Maten van Heineken' - een avondvullend en afwisselend evenement te houden met voor ieder wat wils. De Boxtelse vocalisten Charlotte Pennings, Iris van der Weide, Roos de Wit, Jet Mathijssen, Patrick Hendriks, Frank van Heesch, Dennis Wels en Gerlof Trommelen zongen nummers van bands en artiesten als U2, Kane, Golden Earring, Anouk, Aretha Franklin, Van Dik Hout en Stevie Wonder. ,,We hebben veel positieve reacties gehad van het publiek", aldus Van Groesen. ,,We zijn tevreden over de opkomst, maar hopen dat we de volgende keer nóg meer mensen naar Denziz kunnen lokken."

Van Groesen en Veenstra willen in september of oktober de derde editie van de Maten van Boxtel organiseren. ,,Dit smaakt naar meer", aldus Van Groesen. ,,We willen deze muzikale show het liefste twee keer per jaar gaan houden."

Lokale artiesten die graag een bijdrage willen leveren aan de volgende editie kunnen zich hiervoor aanmelden via het e-mailadres cornevangroesen@gmail.com.