alle ploegen maken kans op eindzege

Nog volop spanning in Boxtelse librecompetitie

In de librecompetitie van de Boxtelse Biljart Bond zijn inmiddels dertien van de achttien ronden afgewerkt. Het is nog steeds ongehoord spannend. Zo is is nog geen afgetekende koploper en bijna alle teams hebben nog kans op de eindoverwinning.

Vergeleken met de eerste competitiehelft zijn de resultaten van de returnpartijen ongeveer dezelfde. Alleen De Amateur 1 boekte met drie maal twaalf punten een fraaie overwinning in de broederstrijd tegen De Amateur 2: 43-35.

In de confrontatie tussen 't Krijtje en De Comsche Hoeve 2 waren alle partijen binnen dertig beurten uit, maar werden toch weinig wedstrijdpunten verzameld. Het duel eindigde in 36-37. De Adelaar speelde bij het mager scorende De Comsche Hoeve 1 een nog slechtere partij en verloor daardoor kansloos met 34-32.

Vrijdag moest koploper De Comsche Hoeve 3 in het treffen met Het Groene Laken 2 een paar veren laten. De ploeg verloor met 36-41. Margot Blummel van Het Groene Laken boekte een prima resultaat met 1.4, een resultaat vér boven haar gemiddelde.