Namens De Knokkers won Marleen van Asveldt met danspartner Tim vorig jaar de eerste editie van Denziz with the Stars. (Foto: Albert Stolwijk).
Namens De Knokkers won Marleen van Asveldt met danspartner Tim vorig jaar de eerste editie van Denziz with the Stars. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

TWEEDE EDITIE DENZIZ WITH THE STARS

Eendengat strijdt op dansvloer

Na het doorslaand succes van vorig jaar loopt zaterdag 24 januari de tweede editie van de carnavaleske danswedstrijd Denziz with the Stars van stapel. Waar? Nou, dat is niet zo moeilijk te raden: in dansschool Denziz aan de Stationsstraat, dat al enkele jaren tijdens carnavalsactiviteiten wordt omgedoopt tot hofpaleis van de Waggelaars.

De persiflage op de tv-show Dancing with the Stars ontpopte zich een jaar geleden tot een enerverende feestavond, waarbij Marleen van Asveldt van De Knokkers met danspartner Tim aan het langste eind trok. Net als vorig jaar worden ook nu de andere deelnemende koppels gecoacht door Marion Veenstra, die de dansschool met haar echtgenoot Cees exploiteert. Met enkele assistenten is zij druk bezig om de nieuwe dansparen zo goed mogelijk voor te bereiden op de quickstep, rumba, jive, tango en wals.

Zaterdag 24 januari komen de dansparen vanaf 20.00 uur in actie in Denziz. Onder hen de gemeenteraadsleden Mariëlle van Alphen en Hélène van As, Marion de Koning (bestuurslid Boxtel Vooruit en echtgenoot van de president van Stichting Openbaar Carnaval), Theo van der Steen (raad van elf) en Eric van Weert (ondernemer).