Stijgende lijn in prestaties judoka's

Twee kampioenen Liempde

In Mierlo vond zondag 4 januari de aftrap van het tweede deel van het judoseizoen plaats. Judo Club Liempde nam met achttien judoka's deel aan het instaptoernooi van Judo Club de Hechte Band. De coaches waren over de hele linie tevreden over de prestaties van de Liempdse judo'ers.

Collin van Rooij was als eerste aan de beurt en won zijn partij meteen met een mooi tai-o-toshi (armworp). Hierdoor kwam hij goed in zijn ritme en won hij de overige drie partijen met een ippon voor een houdgreep. Mats Canters uit Boskant was de tweede kampioen voor de club uit Liempde. Hij streed fel en goed op de mat. Volgens de coaches zit er een stijgende lijn in het niveau van de Liempdse judoka's.

Uitslagen: 1e plaats: Collin van Rooij en Mats Canters; 2e plaats: Teun Franken, Xavi van Weert, Luc de Laat en Vince Canters; 3e plaats: Kasandra Wagenaars, Max Bauer, Maike van de Biggelaar, Niels Welvaarts, Mees Koster en Gijs de Wit; 4e plaats: Joost van der Linden, Myntje Spriensma, Till Bauer, Lola Canters en Irene van Oijen.