Afbeelding
Foto: Peter De Koning

TEAM WORDT TE STERK VOOR VIERDE KLASSE

Rugbyers Ducks walsen over RC Eindhoven heen

Voor de rugbyers van Ducks/Oysters was de laatste wedstrijd van het jaar een makkelijk thuisduel tegen RC Eindhoven. De gasten waren geen partij voor het gecombineerde team uit Boxtel en Oisterwijk: 79-14.

De eerste helft verliep nog moeizaam doordat bij Ducks te veel fout ging. Technische fouten in combinatie met moeizaam samenspel zorgden voor een matige voorstelling. Desondanks stond bij rust een 21–7 voorsprong op het scorebord. Dit geeft aan dat het Boxtelse team onder-


Marvel zoekt nieuwe trainers

Atletiekvereniging Marvel zoekt enthousiaste mensen die training willen geven aan CD junioren (11-15 jaar) of AB junioren (16-18 jaar). Ervaring met atletiek als trainer of baanatleet is een pré, maar geen noodzaak. Indien nodig zorgt Marvel voor een opleiding.

De nieuwe mensen gaan wekelijks een training verzorgen op dinsdag en/of donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. Zij begeleiden de jeugd bij wedstrijden en willen zichzelf regelmatig verbeteren als trainer. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van cursussen op kosten van Marvel en de vereniging stelt ook een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Henk van de Langenberg van de commissie T&A: 06 - 51 50 67 09; henklangenberg@home.nl

Marvel telt ongeveer 300 leden, waaronder zo'n 90 jeugdleden. De club is opgericht in 1964 en heeft een kunststof atletiekbaan (zie foto rechts) met clubhuis op sportpark Den Wielakker te Boxtel.

tussen te sterk is voor de vierde klasse. In de tweede helft liep het beter bij Ducks en kwam de scoringsmachine goed op gang. RC Eindhoven werd steeds vaker op snelheid geklopt en had problemen om vooral de lijnspelers af te stoppen. Ducks bouwde de score uit tot een eclatante overwinning.

PLATTE KAR

Na de jaarwisseling resten nog zes wedstrijden. Volgens planning zou op zondag 8 februari de platte kar van stal moeten om het kampioenschap te vieren. Op zondag 11 januari staat een oefenwedstrijd op het programma, op zondag 18 januari volgt de hervatting van de competitie.

Uitslagen zaterdag 13 december

Cubs: Amstelveen - Ducks/Oysters        26-26

Junioren: Oysters/Ducks - Hilversum        15-27

Uitslagen zondag 14 december

Colts: Ducks/Dukes/RCE - Amstelveen        20-67

Sen: Ducks/Oysters - RC Eindhoven        79-14

Programma zondag 21 december

Colts: Breda/T - Ducks/Dks/RCE        vertr. 09.15

Stand vierde klasse

Ducks/Oysters        12-59        Bokkenrijders        12-22
The Dukes        12-46        RC Eindhoven        12-20
Tarantula        12-41        Bredase RC        12-19
The Elephants        12-36        RRC/Dordtsche        11-18
Erasmus RSRC        11-32        Octopus        12-8