Het landelijk bekende Chosen Gospel Choir trad zondag voor de tweede keer op tijdens het kerstconcert van de Lions Club Boxtel Belles Amies in de Sint-Theresiakerk in Lennisheuvel. (Foto: Peter de Koning).
Het landelijk bekende Chosen Gospel Choir trad zondag voor de tweede keer op tijdens het kerstconcert van de Lions Club Boxtel Belles Amies in de Sint-Theresiakerk in Lennisheuvel. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter De Koning

Gospelkoor zorgt opnieuw voor swingend optreden

Het Chosen Gospel Choir stal zondagmiddag voor de tweede keer tijdens het kerstconcert van de Lions Club Boxtel Belles Amies de harten van het publiek in de volle Sint-Theresiakerk in Lennisheuvel. Het landelijk bekende koor zorgde voor een swingend optreden.

Het aanstekelijke enthousiasme van de koorleden sloeg over op het publiek. Traditioneel werd het optreden afgesloten met glühwein en worstenbroodjes. Daarnaast maakte een deel van het publiek gebruik van de mogelijkheid om na afloop te genieten van een winterbuffet in restaurant De Waag aan de Markt in Boxtel, een culinair programma dat voor het eerst deel uitmaakte van het evenement. De opbrengst van 2.800 euro van het concert komt ten goede aan Stichting Gijsje Eigenwijsje, die het gezin van een ongeneeselijk ziek kind een gratis vakantie aanbiedt in haar vakantiewoning in Brabant.

OP DE FOTO: Het landelijk bekende Chosen Gospel Choir trad zondag voor de tweede keer op tijdens het kerstconcert van de Lions Club Boxtel Belles Amies in de Sint-Theresiakerk in Lennisheuvel. (Foto: Peter de Koning).