Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

vervolg op succesvolle wk-actie

Winkeliers Oosterhof
starten met 'prijsexplosie'

Winkelcentrum Oosterhof hield gedurende het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië een succesvolle actie waarbij mensen met hun kassabon leuke prijzen konden winnen. De actie krijgt een vervolg; tot Kerstmis kunnen mensen hun kassabonnen, voorzien van naam en telefoonnummer, inleveren in speciale tonnen in het Boxtelse winkelcentrum. En daar blijft het niet bij: vanaf 2015 wordt deze 'prijsexplosie' iedere derde week van de maand gehouden.

Het enige dat klanten hoeven te doen, is de kassabon die ze ontvangen na een aankoop deponeren in een van de speciale tonnen die ondernemers hebben gemaakt om het winkelend publiek op een spontane manier bij elkaar te brengen.

KLEIN TOT GROOT

Tijdens de WK-actie was er volop bedrijvigheid rondom de inzameldozen. ,,Van een klein tot groot bedrag, van Aldi tot Jumbo, iedere klant kan meedoen en maakt evenveel kans om tot winnaar te worden gekozen", meldt de winkeliersvereniging. Alle ondernemers die gevestigd zijn in Oosterhof nemen deel aan de actie.

Tot en met Kerstmis is een aantal fraaie prijzen te winnen, zoals een fiets ter waarde van 500 euro van Jack Leijten Fiets & Service, een waardebon voor Filipe Mode van 200 euro, een etentje bij Auberge van Boxtel ter waarde van honderd euro, een cheque van 250 euro van Sesam Reizen, een Smart Led TV van EP Rickelman en een waardebon voor activiteitenboerderij 't Dommeltje op Hoog Munsel ter waarde van 240 euro.

SAMENWERKING

,,Het wordt dus een échte explosie met prijzen. Daarnaast wordt samengewerkt met allerlei ondernemers uit de hele gemeente Boxtel. Ondernemend Boxtel op z'n best", aldus de organisatie.

Vanaf 2015 wordt de actie iedere maand herhaald. Kassabonnen van alle Oosterhof-ondernemers uit de derde week van de maand die voorzien zijn van persoonsgegevens, maken kans.

FOTO ONDER: Tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië hielden de ondernemers van winkelcentrum Oosterhof een speciale actie waarbij klanten hun kassabonnen konden inleveren in speciale dozen en kans maakten op fraaie prijzen, zoals een televisie. Ook bij de nieuwe 'prijsexplosie' zijn weer allerlei mooie prijzen beschikbaar gesteld. (Foto: Oosterhof).