Afbeelding
Foto: Peter Kusters

Lights On! voor nieuwe XC 90

Van den Brandt pronkt
nu al met nieuwste Volvo

Als eerste bedrijf in Nederland is de gevel van autobedrijf Van den Brandt aan rotonde Boseind in Boxtel deze week opgesierd met een spectaculair billboard waarop de nieuwe Volvo XC 90 - letterlijk en figuurlijk - schittert.

Het nieuwe model van de Zweedse autofabrikant lijkt zó van de muur te komen bij Van den Brandt. Met zijn opvallende nieuwe vormgeving en de kenmerkende verlichting die ook op deze spectacular is gemonteerd met LED-lampen. Van den Brandt is de eerste in Nederland die op deze manier zorgt voor een opvallende introductie van Volvo's paradepaardje.

De liefhebbers moeten nog wel even geduld hebben, want de XC 90 wordt pas eind april of mei in de Nederlandse showrooms verwacht. Maar Boxtelaren kunnen nu alvast in volle glorie genieten van deze opvallende 'verschijning' in het straatbeeld...


Vrijwilligerssteunpunt sluit
twee weken in kerstvakantie

Ook voor het nieuwe jaar heeft het steunpunt een gevarieerd aanbod aan vrijwilligerswerk. Of het nu is om mensen thuis gezelschap te houden of er op uit te trekken om iets leuks te ondernemen. Maar ook om te helpen met klusjes in of rondom het huis of te assisteren bij maaltijden en begeleiden van bewoners in woonzorg- of verpleeghuizen.

Vrijwilligerswerk kan ook bestaan uit werken in de natuur, uiteenlopende bestuursfuncties, fungeren als gastvrouw/heer, helpen bij het opbouwen en/of uitvoeren van evenementen en administratief ondersteunen van mensen die dat zelf niet kunnen. En ook bij ContourdeTwern zelf zijn vrijwilligers nodig om mensen te helpen bij wet- en regelgeving rond minima of als taalmaatje voor nieuwkomers.

Het steunpunt is gesloten van 22 december tot en met 2 januari. Belangstellenden voor een vacature of mensen die zich wil laten informeren, kunnen mailen: vwsboxtel@contourdetwern.nl. Vanaf 5 januari is het steunpunt weer telefonisch bereikbaar: (0411) 65 58 99.