Afbeelding
Foto: Henri Schalkx

Wegwijzers op bedrijventerrein Daasdonk

Op bedrijventerrein Daasdonk in Liempde is afgelopen week een nieuwe bewegwijzering aangebracht. Alle ondernemingen die er zijn gevestigd, worden vermeld op de bordjes die zijn gemaakt door het plaatselijke bedrijf Two Design.

Ondernemer Henri Schalkx van Two Design Reclamemakers maakte tien jaar geleden alweer op eigen initiatief een eerste opzetje voor de bewegwijzering van bedrijventerrein Daasdonk en bood dat de gemeente Boxtel aan. ,,Daarna volgde een lang en moeizaam traject van wijzigingen en eventuele mogelijkheden om het plan uitvoerbaar te maken. Vervolgens moesten de potentiële deelnemers enthousiast worden gemaakt.

OVL EN SPPiLL

Door in een later stadium de Ondernemersvereniging Liempde (OVL) erbij te betrekken en een en ander in overleg met de KVO-werkgroep te bespreken, is het project twee jaar geleden in een stroomversnelling terecht gekomen", meldde Schalkx deze week. De bewegwijzering is deels tot stand gekomen met een bijdrage van de Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde (SPPiLL) en is vorige week opgeleverd.

Een van de wegwijzers die vorige week op het Liempdse bedrijventerrein Daasdonk zijn geplaatst. (Foto: Two Design).

Liempde

Dansavond de Punder

In gasterij de Punder wordt zaterdag 13 december een dansavond gehouden. Een deejay draait muziek van toen en nu en alle dansstijlen passeren vanaf 20.00 uur de revue. Entree 2,50 euro, mét hapjes.

Esch

Kerstboomverkoop

Muziekverening Sint-Willibrordus verkoopt zaterdag 13 december kerstbomen met kluit op het parkeerterrein bij dorpshuis De Es. Belangstellenden kunnen er tussen 10.00 en 15.00 uur terecht voor uiteenlopende soorten en maten.