Duo's gedeeld aan de leiding in tafeltenniscompetitie Boxtel

In het dubbeltoernooi van de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) gaan Bart Teeuwes en Mari van Dijk nog steeds aan de leiding, samen met Uschi Meeuwis en Hans van Weert.

Het duo Theeuwes (Rotsvast) en Van Dijk (Taverbo Sabo 2) blijft aan de leiding van het dubbeltoernooi, waaraan vijftien koppels deelnemen. Verdeeld over drie speeldagen komen die tegen elkaar uit. Wonnen zij vorige week alle vijf partijen, op de tweede speeldag konden zij daar vier punten aan toevoegen. De koplopers incasseerden alleen tegen Luc van der Schans van Taverbo Sabo 3 en Paul Kuijs van de Bat Boys een verliespunt.

Omdat Meeuwis met Van Weert van Sabo Boxtel deze keer ongeslagen bleven en in de eerste ronde al vier punten scoorden, kwamen zij met Teeuwes en Van Dijk gelijk met ieder negen punten. Hans van Haaren van Taverbo Sabo 1 moest het deze keer zonder zijn dubbelpartner Jos van Weert doen omdat die geblesseerd afmeldde. Maar hij kreeg een sterke vervanger aan zijn zijde. Mari Karssemakers van team Bat Boys vervulde een gouden invalbeurt en bleef met Van Haaren ongeslagen en voegde vijf punten toe aan de drie van vorige week.

NOG KANSEN

Ook het dubbel Hans Stoker (Grand Café Rembrandt) en Rob van Grinsven (Van Weert Schilderwerken) leed geen verlies in deze tweede ronde en kwam hierdoor op zeven punten. Verder in dit toernooi zijn er nog kansen voor drie dubbelteams die op zes punten staan. De kansen voor de drie teams die op vijf punten staan op het winnen van het toernooi zijn klein geworden, terwijl de overige teams alleen nog een ereplaats kunnen behalen.

Stand na twee speeldagen

Bart Theeuwes/Mari v. Dijk        9

Uschi Meeuwis/Hans v. Weert         9

Hans v. Haaren/Jos v. Weert        8

Hans Stoker/Rob v. Grinsven        7

Ronald v. Dael/Wim v. Aarle        6

Ad v. Lier/Henk v.d. Laak        6

Henk IJsseldijk/Aukje v.d. Heuvel        6

Frans v. Dun/Cees Hems        5

Luc v.d. Schans/Paul Kuijs        5

Marcel v. Weert/Raymond de Boer        5

Lothar Groth/Ad de Man        3

D. v.d. Nieuwenhuizen/Peter de Rooij        3

Peter Kemps/Joop v. Eijk        2

Wim Jansen/Piet Wouters        1

Toon v. Geel/Nick v.d. Laak        1

Vrouwen

DONDERDAG 11 DECEMBER

KVG: 17.30 kerstbijeenkomst met diner en optreden van De Singing Pearls bij gasterij De Bourgondiër.

MAANDAG 15 DECEMBER

KVO: 13.00 yoga in De Walnoot.

KVO: 18.30 koorrepetitie in De Hartslag, Baroniestraat 24.

WOENSDAG 17 DECEMBER

KVO: 19.30 kerstviering in De Walnoot.

DONDERDAG 18 DECEMBER

KVO: 09.00 nordic walking.

KVO: 13.00 yoga in Orion.


Volleybalspeeltuin

Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen zaterdag 13 december tussen 11.00 en 12.00 uur op speelse wijze kennismaken met volleybal bij VC Blox in sporthal De Dommel (Van der Voortweg). Deelname kost één euro. Aanmelden via volleybalspeeltuin@vcblox.nl of 06-44 42 88 60.