The Ducktownband luidt het nieuwe jaar muzikaal in met een nieuwjaarsborrel in de Comsche Hoeve.
The Ducktownband luidt het nieuwe jaar muzikaal in met een nieuwjaarsborrel in de Comsche Hoeve. Foto: Henk van Weert

MUZIKALE NIEUWJAARSRECEPTIE IN COMSCHE HOEVE

The Ducktownband blikt vooruit naar 2015

Het nieuwe jaar wordt in Boxtel traditioneel muzikaal ingeluid door The Ducktownband. Ook nu bereidt de muziekkapel zich voor op een spetterend optreden vanaf 15.00 uur op Nieuwjaarsdag in zaal De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat. De toegang is gratis.

Tijdens de Nieuwjaarsborrel presenteert The Ducktownband gewoonlijk enkele nieuwe nummers. Veelal gezellige feestmuziek die geschikt is voor carnaval. Want het zottenfeest is en blijft een hoogtepunt voor de muzikanten. Zeker nu twee leden voorop gaan in het feestgedruis. Baritonnist Frank van Heesch zwaait immers voor het tweede jaar op rij de scepter over de Waggelaars als prins Donald IV en bassist Mari Huijberts staat hem terzijde als adjudant. The Ducktownband won onlangs het Kwekdeuntjesfist, het carnavaleske songfestival van Eendengat en dus mag de winnende inzending tijdens het Nieuwjaarsconcert niet ontbreken. Hans van Breugel, in Boxtel ook wel bekend als deejay M'n Bruur, neemt tijdens de vertolking van IndeKooikes de zangmicrofoon ter hand. Ook deejay Frank verleent zijn medewerking.


Kerstmarkt De Rots

Het wijkorgaan, de buurtverenigingen en het bestuur van De Rots houden zondag 21 december een kerstmarkt op het buitenterrein van het gemeenschapshuis aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel-Oost. Bezoekers kunnen van 14.00 tot 19.00 uur genieten van kramen met leuke kerstspullen, muziek, warme chocolademelk en glühwein. Kinderen kunnen zich laten schminken en op de foto met de kerstman; ook wordt geknutseld. Aansluitend wordt gedanst met live muziek van New Life.