Afbeelding
Foto: Marielle Wijffelaars

feestelijke opening op zaterdag 6 december

Domino's Pizza opent aan Stationsplein

Herman Derkx en Peter Rooijakkers openen zaterdag 6 december de deuren van Domino's Pizza aan het Stationsplein 16 in Boxtel. In het stationsgebouw gaat het tweetal allerlei pizza's verkopen.

De ondernemers mikken op treinreizigers maar ook inwoners van Boxtel en Liempde kunnen er terecht voor allerlei soorten pizza's. Domino's Pizza vestigde zich in 1989 in Nederland en heeft inmiddels meer dan 150 vestigingen. Derkx


Kwartetten treden

op bij kerstconcert

in Lennisheuvel

Zondag 7 december om 14.00 uur wordt bij de speeltuin naast de pastorie in Lennisheuvel de grote kerststal 'De Droom van Lennisheuvel' geopend. Aansluitend - om 15.00 uur - wordt in de Sint-Theresiakerk een kerstconcert gehouden.

De opening van de kerststal wordt muzikaal omlijst door zangeres INCH. Tijdens het kerstconcert verzorgen het kwartet Luister en het Gemonde Kwartet een optreden en worden gedichten voorbgedragen. Ook wordt een kerstverhaal voorgelezen. Kaarten à vijf euro zijn te reserveren bij Chris Snik, Mijlstraat 71 of door het overmaken van het bedrag naar het rekeningnummer NL77 INGB 0001 7004 99 onder vermelding van Kerstconcert.


Optreden van

Mateus tijdens

surprisemenu

Bij restaurant 'Vandaag Kookt...' aan het Stationsplein 4 treedt zondag 7 december de Boxtelse formatie Mateus op. De akoestische band is van 16.30 tot 18.30 uur te zien én te horen terwijl een surprisemenu wordt geserveerd.

In het cultureel restaurant presenteert Mateus (foto rechts) uiteenlopende nummers in een nieuw en akoestisch jasje. Zangeressen Jet Mathijssen en Yvonne van Beers brengen samen met drummer Bart Willems, bassist Johan van Ek en gitarist Ted van de Meulengraaf bekende én minder bekende liedjes ten gehore.

De komende weken staan verschillende activiteiten op het programma bij 'Vandaag kookt...' Vrijdag 12 december is er een optreden van Go Rome en zaterdag 13 december wordt een wilddiner van Wild Things Hunting & Cooking geserveerd. Op zondag 14 december is er een koffieconcert door kamerkoor Ratatouille. Reserveren kan via telefoonnummer (0411) 67 71 45.

en Rooijakkers runnen al winkels in 's-Hertogenbosch en Oss en openen zaterdag hun vierde zaak. De opening wordt gevierd met allerlei acties voor klanten. Domino's Pizza in Boxtel is dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

Om de komst van de horecazaak mogelijk te maken, moest een deel van de fietsenstalling bij het NS-station verdwijnen. Het station werd dit jaar grondig verbouwd waarbij onder meer de ontvangstruimte werd aangepast en het gebouw een modernere uitstraling kreeg. Ook werden extra fietsparkeerplaatsen gerealiseerd waarvoor een deel van het terrein van Q-Park werd opgeofferd.