De mooiste kerstballen van Liempde...

De ondernemers van Op Liemt Gemunt roepen Liempdenaren op hun creativiteit te gebruiken en een mooie kerstbal te maken. In drie leeftijdscategorieën wordt gestreden om leuke prijzen. Tijdens de kerstmarkt op vrijdag 12 december worden de ballen samen met de Kerstman opgehangen.

Jong en oud kan meedoen aan de kerstballenwedstrijd. De drie deelnemers die de mooiste of leukste bal maken, winnen een prijs. Deze zijn beschikbaar gesteld door snackbar De Vuurput, Kapsalon Martie en 't Liempds Pakhuis. De kerstballen kunnen tot 11 december bij deze drie locaties worden ingeleverd. Deelnemers moeten ervoor zorgen dat hun creatie niet te zwaar of te groot is, ook moeten de ballen weersbestendig zijn. De jury beoordeelt alle inzendingen en tijdens kerstmarkt wordt rond 19.30 uur de prijsuitreiking gehouden.


Omgaan met dementie

Het steunpunt Mantelzorg van ContourdeTwern start in december met een cursus voor partners van mensen met dementie. Gedurende zes lessen wordt van 09.30 tot 12.00 uur gesproken over dementie. Aanmelden kan bij Marieke Dijkshoorn, telefoonnummer (0411) 65 58 99.