tarn van de wiel scoort tweemaal

DVG komt laat op gang tegen NLC '03

De voetballers van DVG gingen zondag op bezoek bij NLC '03 in Lith. Pas in de tweede helft werden alle doelpunten gescoord. Het duel eindigde in 2-0 en beide goals werden gemaakt door Tarn van de Wiel.

Het veld in Lith was lastig bespeelbaar en dat leidde tot diverse glijpartijen. De eerste wapenfeiten van DVG werden halverwege de eerste helft genoteerd. Rik van Ruremonde werd op rechts de diepte in gestuurd. Hij leek te laat te zijn, maar door een goed inzette sliding kon hij toch Wilco Voets bereiken. De voetballer stuitte echter op de keeper.

Ook NLC '03 was gevaarlijk, maar DVG-doelman Ronald Martens kwam goed zijn doel uit en was de baas over de situatie. Van Ruremonde kreeg opnieuw een goede kans, maar zijn bal belandde in het zijnet. De tegenstander uit Lith kon geen vuist maken en liet weinig aanvallen zien.

DIAGONAAL SCHOT

In de eerste helft werden aan beide kanten geen doelpunten gemaakt, maar na acht minuten in de tweede helft viel de eerste goal. Tarn van de Wiel ontsnapte aan de linkerkant. De NLC-keeper verwerkte het diagonale schot van de DVG'er niet goed, waardoor de 0-1 op het scorebord kwam. Van de Wiel had het duel al op slot kunnen gooien door in een identieke situatie nogmaals te scoren. De keeper was echter in betere doen en voorkwam een tweede doelpunt.

NLC drong na deze achterstand aan. Dit leverde ruimte op voor de snelle Van de Wiel die in de 75e minuut nogmaals tot scoren kwam. NLC gaf nog niet op, maar verder dan een bal op de lat kwam de tegenstander niet.

Koploper DVG speelt zondag 30 november om 14.30 uur een belangrijke thuiswedstrijd tegen Juliana uit Mill, de huidige nummer twee van de ranglijst.

De Luchtpost

De Boxtelse postduivenvereniging De Luchtpost organiseert morgen, vrijdag 28 november, vanaf 20.00 uur een kampioenenavond in het clublokaal aan de Molenwijkseweg. Tijdens de feestelijke bijeenkomst worden de winnaars van het afgelopen vliegseizoen in de bloemetjes gezet.