Van der Heijden Installatietechniek deelde maandagavond de punten met Kwalitaria Plaza Select: 5-5. (Foto: Albert Stolwijk).
Van der Heijden Installatietechniek deelde maandagavond de punten met Kwalitaria Plaza Select: 5-5. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

TAL VAN PRIJZEN OP CONCOURSEN

Dommelruiters starten
enthousiast aan indoor

Afgelopen weken hebben leden van De Dommelruiters deelgenomen aan diverse dressuur- en springwedstrijden die meetellen voor afvaardiging naar de Brabantse kampioenschappen. Het indoorseizoen is weer van start.

Afgelopen weekeinde was het druk voor Liempdse paardensportvereniging. De paarden en pony's reden hun dressuurwedstrijd. De paarden reden in Maren-Kessel en Ammerzoden. Monique van de Sande reed met Amadin S in de klasse Z2 naar een tweede prijs met een score van 210 punten.

De ponyruiters kwamen aan de start in Berlicum. Lisa Bekkers behaalde in de klasse Z2 met Anjershof Harmony een eerste prijs met 276,5 punten. Met Nocturn van de Beekerheide reed zij ook in deze klasse met als resultaat een tweede positie met 254,5 punten.

In de klasse Z1 bereed Lisa Bekkers Jonkers' Pieter; de combinatie behaalde een eerste prijs met 219 punten. In dezelfde klasse behaalde Lieke Bekkers met Nearco een vijfde plaats met 203 punten.

In de klasse DM1 nestelde Daan van de Sande zich met Siepke's Golden Boy op de vijfde plaats met 193 punten. In de klasse DL2 kwam deze ruiter met Reekamp's Silvano in de ring en boekte een tweede prijs met 199 punten. Fleur van de Sande kwam ook aan de start in de klasse DL2 en werd met Navarana's Sinclair vierde met 194 punten.

In de klasse DL1 streed Koen van de Sande om de prijzen. Hij reed met Maurik's Jimmy Choo en behaalde een vijfde plaats met 191 punten. Een eerste prijs was er voor Luuk van de Sande met Paddington in de klasse AL2 met 198 punten.

De afgelopen weken namen leden van De Dommelruiters aan nog meer wedstrijden deel die meetellen voor afvaardiging naar de Brabantse kampioenschappen. De resultaten daarvan staan hieronder.

Rosmalen

Klasse L1: 7. Monique van de Sande/Edena 195 punten; 10. Milou van Schijndel/Clurona 192.

Velddriel

Klasse Z2: 5.Monique van de Sande/Amadin S 208 punten.

Schijndel

Klasse AB: 4. Luuk van de Sande/Paddington 66,5 punten. Klasse DB: 10. Daan van de Sande/Reekamp's Silvano 78 punten. Klasse DL: Lisa Bekkers/Jonkers' Pieter 68.97.