Sparrenrijk werd maandagochtend direct afgesloten na het aantreffen van een lijk.
Sparrenrijk werd maandagochtend direct afgesloten na het aantreffen van een lijk. Foto: Annelieke van der Linden

vondst van lijk roept enkel vragen op

Politie zoekt nog getuigen

Boxtel was deze week weer even landelijk nieuws. Vlakbij de entree van bosgebied Sparrenrijk werd maandagochtend een stoffelijk overschot gevonden. De politie meldde in de loop van de dag dat het om een man ging.

Kort na het aantreffen van het lijk werd op het parkeerterrein bij manege De Langspier een paar schoenen aangetroffen. Dit was reden voor de politie om een gedeelte van de Molenwijkseweg af te sluiten. Via Facebook meldden enkele mensen dat de schoenen al een paar dagen op deze plek stonden.

Vanwege de invallende duisterenis werden maandag tegen vijf uur door de politie-unit in Vught lampen geplaatst. Een dag later, op dinsdagavond, werd het forensisch onderzoek afgerond.

Getuigen worden nog steeds verzocht zich te melden bij de politie. Ook personen die denken te weten wie het slachtoffer zou kunnen zijn, kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Boxtel

'Huur te duur'

De landelijke SP heeft een meldpunt geopend voor mensen die de huur van hun woning te hoog vinden. Op www.sp.nl kunnen mensen die in financiƫle problemen komen zich melden. Ook de Boxtelse afdeling roept huurders op zich te melden zodat actie kan worden ondernomen.