Struinen langs kraampjes, genieten van een knipbeurt of massage: er was voor ieder wat wils bij de eerste editie van het Lifestyle Event. (Foto: Albert Stolwijk).
Struinen langs kraampjes, genieten van een knipbeurt of massage: er was voor ieder wat wils bij de eerste editie van het Lifestyle Event. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Annelieke van der Linden

kennismaken met ondernemers uit de regio

Het Lifestyle Event: voor ieder wat wils

Bij Den Ouden Kompleet Wonen konden bezoekers vrijdagavond voor meer dan alleen wooninrichting terecht. In het pand aan de Markt werd een Lifestyle Event georganiseerd, waarbij interieur, mode, beauty, food en ambacht samenkwamen. Tientallen mensen bezochten het evenement.

Terwijl medewerkers van Brownies & Downies hapjes maakten en uitserveerden, kregen de bezoekers de kans om kennis te maken met producten van ondernemers uit Boxtel en omgeving, zoals (mannen)sieraden, kleding voor volwassenen en kinderen en schoenen.

Ook werden stoelmassages gegeven, konden mensen zich laten knippen, kennismaken met producten op basis van aloƫ vera en zelfs een reis naar een droombestemming boeken. ,,Het evenement was geslaagd, op naar het volgende Lifestyle Event", laat Michel den Ouden weten.

NIEUW LEVEN

De Boxtelaar nam met John van Hal van Brownies & Downies het initiatief voor het evenement, waarbij mensen konden zien wat ondernemers te bieden hebben en om de Boxtelse koopavond nieuw leven in te blazen.

De eigenaren van Den Ouden, die hun pand beschikbaar stelden voor het Lifestyle Event, waren zelf natuurlijk ook van de partij om mensen met interieurvragen van dienst te zijn...