Afbeelding
Foto: Rekkendonken

DE REKKENDONKEN VERWELKOMT HULPJES SINTERKLAAS

Ruiterpietjes oefenen volop in Liempde

Wie goed oplette, kon al voor de intocht van Sinterklaas – afgelopen zondag, jonge Zwarte Pietjes aan het werk zien in Liempde. Het zijn Ruiterpieten, die in manege De Rekkendonken aan de Vleutstraat al geruime tijd met hun pony's oefenen voor een spectaculaire demonstratie die zondag 30 november vanaf 14.00 uur plaatsvindt.

Daarbij staat ook een bijzondere springoefening op het programma, waarbij de viervoeters niet in actie komen. Hoe díe demonstratie in zijn werk gaat, blijft nog een verrassing. Jong en oud is welkom; de entree is gratis en voor de eerste 150 kinderen ligt iets lekkers klaar.

FOTO RECHTS: Terwijl de cadeautjes die Sinterklaas voor Liempdse kinderen in petto heeft even zijn 'geparkeerd', oefenen de Ruiterpietjes in De Rekkendonken.


Zanggroep Dississit

zoekt versterking

voor kerstoptreden

De Liempdse zanggroep Dississit is met het oog op een optreden in de kerstperiode op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen. Het muzikale gezelschap, dat bestaat uit negen leden van 30 tot 50 jaar, verzorgt al jarenlang daags voor Kerstmis om 16.00 uur een optreden in het Boxtelse verpleeghuis Liduina.

Bekende Nederlandstalige liedereren als 'Wij komen tezamen' en 'Stille Nacht' worden tijdens de kerstviering in het Boxtelse verpleeghuis ten gehore gebracht. Tijdens de repetities op vrijdag 28 november en vrijdag 19 december van 20.15 uur tot 21.30 uur worden de nummers geoefend op het adres Oude Rijksweg 10. Deelname is gratis, maar het aantal inschrijvingen is beperkt.

Voor meer informatie of aanmelding kunnen belangstellenden bellen naar telefoonnummer (0411) 63 23 44.