Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Fanfare concordia verovert circo circolo

Muziek, breakdance en circusacts op Velder

Landgoed Velder in Liempde stond deze week niet alleen in het teken van circustheater, ook muziekliefhebbers kwamen ruimschoots aan hun trekken. Maandagavond gaf de jubilerende fanfare Concordia een promconcert in de Brabant-tent. Het optreden van het muziekkorps stond garant voor aanstekelijke klanken met spectaculaire extra's...

Hoewel de maandag voor de medewerkers van Circo Circolo een rustdag is, was daar deze week niets van te merken. Het promconcert Cirque du Concordia lokte ruim negenhonderd belangstellenden naar Velder. Het optreden in de grote circustent zorgde voor een combinatie van blaasmuziek, breakdance, dans en... acrobatiek. Cas van der Heijden uit Liemdpe liet een spectaculaire act zien met zijn diabolo. De bekende zanger en musicalartiest Jamai Loman nam in een aantal nummers de zang voor zijn rekening, zodat met recht gesproken kan worden van een afwisselende avond op het landgoed.

Maar ook de komende dagen is er in Liempde nog van alles te beleven. Tot en met zondag presenteert Circo Circolo dagelijks diverse voorstellingen voor jong én oud. Zoals het Cirkus Cirkör uit Zweden en de Spaanse clown Leandre. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.circocircolo.nl. (Foto: Peter de Koning).

Op pagina's 24 en 25 uitgebreid aandacht voor het tweejaarlijkse evenement én het promconcert van Concordia.