Teun Vlaminckx (links) en kopman Michel Sperling wonnen ook het dubbelspel in de wedstrijd tegen hekkensluiter Stiphout. (Foto: Hans Verberk).
Teun Vlaminckx (links) en kopman Michel Sperling wonnen ook het dubbelspel in de wedstrijd tegen hekkensluiter Stiphout. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

BOXTELAREN AL ZES DUELS ONGESLAGEN

Taverbo nu elf punten los
in tafeltenniscompetitie

Het eerste mannenteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo heeft ook de zesde wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Met enige moeite werd in eigen huis hekkensluiter Stiphout opzij gezet: 6-4. Ook Taverbo 2 en 3 boekten een ruime overwinning.

Lang leek het another day at the office te worden voor Taverbo 1, dat na zes partijen comfortabel met 5-1 leidde. Hierna kwam de klad echter in het Boxtelse spel, met name bij Erik Mangnus die met lege handen bleef staan.

Teun Vlaminckx won twee partijen, maar verloor zijn laatste duel met het kleinst mogelijke verschil. Michel Sperling maakte zijn status als kopman waar door al zijn partijen te winnen en samen met Vlaminckx ook het dubbelspel binnen te halen. Omdat de nummer twee van de ranglijst, Budilia, verrassend verloor van Deurne liep Taverbo weer wat uit en bedraagt de voorsprong op de runner-up nu elf punten.

monsterzege

Ook Taverbo 2 deed goede zaken. In het duel der middenmoters werd het Bredase Belcrum eenvoudig met 8-2 opzij gezet. Danny Smits en Gijs Klop wonnen beiden drie partijen. Frederik Pluut was eenmaal succesvol en pakte aan de zijde van Smits tevens het punt in het dubbelspel.

In de derde klasse heeft Taverbo 3 zich door een nieuwe monsterzege een klein beetje los weten te weken van naaste concurrent Unicum. Thuis tegen Flash zorgden Inge Kraan, Kevin van de Veerdonk


Vermiste huisdieren

Stichting Amivedi in 's-Hertogenbosch meldt dat zaterdag 18 oktober een poes met schildpadmotief en witte kin, bef en voor- en achterpootjes is gevonden in de Van Salmstraat. Meldingen zijn welkom via telefoonnummer (088) 006 46 83 of via www.amivedi.nl.

en Willem de Koning voor een 9-1 overwinning, waarbij alleen De Koning een puntje prijs moest geven. Over twee weken staat in Geldrop de mogelijk beslissende topper tussen beide kampioenskandidaten op het programma.

NTTB-uitslagen 17 en 18 oktober

Taverbo/Sabo 1 - Stiphout 2        6 - 4

Taverbo/Sabo 2 - Belcrum 3         8 - 2

Taverbo/Sabo 3 - Flash 5         9 - 1

Taverbo/Sabo 4 - TTCV 7         3 - 7

Taverbo/Sabo 5 - MCS 14         7 - 3

Taverbo/Sabo 6 - ASIO 3        2 - 8

Taverbo/Sabo 7 - Smash '73 3        4 - 6