Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Verwenavond in gemeenschapshuis orion

Vrouwen genieten van yoga, reiki en lezingen

In gemeenschapshuis Orion te Lennisheuvel werden vrouwen vrijdag grondig verwend. Met yoga, massages, reiki, hand- en voetverzorging en verschillende workshops. Tijdens de bijeenkomst werden de dames lekker in de watten gelegd.

Diverse kraampjes met kleding en sieraden waren opgebouwd in het gemeenschapshuis, ook werd informatie gegeven over kinesiologie en coaching. Bij de tombola waren allerlei prijzen te winnen en diverse vrouwen deden mee aan een workshops zelfverdediging en luisteren naar lezingen over voeding. Theetuin 't Bakhuys zorgde ervoor dat de aanwezige vrouwen konden genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes.

GROOT SUCCES

De verwenavond werd georganiseerd door initiatiefnemers Mirjam Maat, Bastiënne Derks en Cocky Beckers. Vorig jaar werd de eerste editie gehouden, deze was direct een groot succes en ook vrijdag had de organisatie over belangstelling niet te klagen. Zowel jongeren als ouderen brachten een bezoek aan Orion en genoten van een avondje verwennerij...

• OP DE FOTO: Diverse sieraden waren te bewonderen in Lennisheuvel tijdens de verwenavond voor vrouwen. De handgemaakte armbanden en kettingen trokken veel bekijks. (Foto: Peter de Koning).