Gildekoning Joris van Os overhandigt een cheque van 500 euro aan Annie van de Logt, de beheerster van het Boxtelse Vincentiuschalet. (Foto: Ruud van Casteren).
Gildekoning Joris van Os overhandigt een cheque van 500 euro aan Annie van de Logt, de beheerster van het Boxtelse Vincentiuschalet. (Foto: Ruud van Casteren). Foto: Ruud van Casteren

500 euro voor vakantiechalet

Vincentiusvereniging dolblij
met donatie schuttersgilde

Koning Joris van Os van het Boxtelse gilde Sint-Barbara & Sint-Joris heeft zaterdag een cheque van 500 euro overhandigd aan de plaatselijke Vincentiusvereniging. Dat gebeurde op bungalowpark De Reebok in Oisterwijk waar Vincentius een chalet om mensen met een smalle beurs vakantie te kunnen laten vieren.

Het bedrag dat het gilde schonk wordt besteed aan voedselpakketten om het verblijf in het chalet te veraangenamen, aldus voorzitter Toon van der Sloot van Vincentius. Tijdens de overhandiging van de cheque waren vrijwilligers van Rabobank Hart van De Meierij actief om het chalet van Vincentius een grondige schoonmaakbeurt te geven en onderhoud te plegen aan de tuin.

• FOTO BOVEN: Gildekoning Joris van Os overhandigt een cheque van 500 euro aan de beheerster van het chalet, Annie van de Logt. (Foto: Ruud van Casteren).