Sophie Walraven exposeert en schildert vanaf morgen, vrijdag 10 oktober in Kijkvenster en in bed & breakfast Coach House. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).
Sophie Walraven exposeert en schildert vanaf morgen, vrijdag 10 oktober in Kijkvenster en in bed & breakfast Coach House. (Foto: Mariëlle Wijffelaars). Sophie Walraven woont de komende weken in Boxtel en maakt kunstwerken in Kijkvenster en bed & breakfast Coach House. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Inschrijven

Dicht Slam Rap

tot 1 december

De twaalfde editie van Dicht Slam Rap wordt op donderdag 29 januari 2015 gehouden. Belangstellenden kunnen zich tot 1 december aanmelden voor deelname aan de Boxtelse dichtavond.

Dicht Slam Rap staat elk jaar garant voor een gezellige avond met dichters, slammers en rappers. De combinatie van jong talent en geroutineerde dichters zorgt voor een afwisselend en interessant programma. De winnaar van de dichtwedstrijd maakt kans op een geldbedrag én mag meedoen aan het NK poetryslam.

Dichters en slammers kunnen zich tot 1 december aanmelden door twee nog niet gepubliceerde gedichten en een kort CV te mailen naar jurylid Marcel Linssen: marcel.linssen@planet.nl. De jury bestaat voorts uit ACG Vianen en Roel Weerheijm. De deelnemers doen mee aan de finaleavond op 29 januari, op 11 januari is er een pre-finale.


Theatergroep

springt in het

huwelijksbootje

Theatergroep Spring speelt op 1 en 2 november in theater De Speeldoos te Vught de voorstelling 'Spring in het huwelijk'.

De voorbije maanden is flink gerepeteerd met regisseur Jan van der Els. Het stuk wordt gespeeld door mensen met een beperking en een aantal van hen zal in het huwelijksbootje stappen. Door middel van flashbacks wordt uitgelegd hoe dit zo gekomen is. Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar via www.theaterdespeeldoos.nl.