Guido van Eijk speelt een sheriff in de Boxtelse voorstelling 'De Goei, de Kwaai & de Lillike'. Rechts Jan van der Velden. (Foto: Bas van den Biggelaar).
Guido van Eijk speelt een sheriff in de Boxtelse voorstelling 'De Goei, de Kwaai & de Lillike'. Rechts Jan van der Velden. (Foto: Bas van den Biggelaar). Foto: Bas van den Biggelaar

GRATIS KAARTJES VOOR HUURDERS SINT-JOSEPH EN ABONNEES BC

Extra matinee 'De Goei, de Kwaai & de Lillike'

De voorstelling 'De Goei, de Kwaai & de Lillike' die stichting BoeL in Podium Boxtel op de planken gaat brengen, is ongekend populair. Twee maanden geleden waren de kaarten al uitverkocht voor de uitvoeringen op 30 en 31 oktober en 1 november. Voor huurders van woonstichting Sint-Joseph die ook abonnee zijn van Brabants Centrum wordt een extra, gratis matinee opgevoerd.

Vanwege de grote belangstelling dacht BoeL al langere tijd over een extra voorstelling op zondag 2 november. Dat plan werd concreet tijdens een gesprek met hoofdredacteur Marc Cleutjens van de lokale krant, vertelt bestuurslid Roland van Son van stichting BoeL. Vanwege het 70-jarig bestaan adopteerde het lokale dagblad op donderdag een voorstelling, nadat woonstichting Sint-Joseph zich aansloot als co-sponsor.

BoeL verwacht een speciale sfeer: ,,We hebben onze kaarten in de hele regio verkocht aan mensen die echt een avondje uitgaan. Bij de matinee zit de zaal 's middags vol met puur Boxtels publiek", aldus Van Son.

Lees op pagina 7 hoe huurders van Sint-Joseph die abonnee zijn van Brabants Centrum in bezit kunnen komen van gratis kaartjes voor de extra opvoering van het Boxtelse 'kojboj'-verhaal.

• FOTO BOVEN: Guido van Eijk speelt een sheriff in de Boxtelse voorstelling 'De Goei, de Kwaai & de Lillike'. Rechts Jan van der Velden. (Foto: Bas van den Biggelaar).