In de boerenschuur van de familie Claassen op Luissel ging pastoor Jacques Grubben zaterdagavond voor tijdens een eucharistieviering. (Foto: Peter de Koning).
In de boerenschuur van de familie Claassen op Luissel ging pastoor Jacques Grubben zaterdagavond voor tijdens een eucharistieviering. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

GEZINSDAG ZLTO IN BOERENSCHUUR

Agrariërs vieren feest
in buurtschap Luissel

In het bijzijn van burgemeester Mark Buijs en zijn echtgenote Christel hield de plaatselijke afdeling van boerenorganisatie ZLTO zaterdag de jaarlijkse feestdag voor het hele gezin.

De gezinsdag startte met een eucharistieviering in de boerenschuur van de familie Claassen in de buurtschap Luissel. Daar ging pastoor Jacques Grubben in op het thema van de feestelijke bijeenkomst: 'Belevend leren'. De opbrengst van de collecte die werd gehouden komt ten goede aan Ons Kind, de vereniging van ouders van kinderen met een beperking.

Na afloop van de mis was het tijd voor een gezellig samenzijn. Voor de aanwezige kinderen stonden diverse spelonderdelen op het programma.

• FOTO BOVEN: In de boerenschuur van de familie Claassen op Luissel ging pastoor Jacques Grubben zaterdagavond voor tijdens een eucharistieviering. (Foto: Peter de Koning).