De oogst binnenhalen of een oude mercedes beschilderen. Het kan allemaal bij theaterboerderij  Op 't Hogt in Gemonde . (Foto: Stefan Latijnhouwers).
De oogst binnenhalen of een oude mercedes beschilderen. Het kan allemaal bij theaterboerderij Op 't Hogt in Gemonde . (Foto: Stefan Latijnhouwers). Foto: Stefan Latijnhouwers

ENTREE ZATERDAG EN ZONDAG BIJNA GRATIS

Oogstdagen bij boerderij in het buitengebiedje in Gemonde

Theaterboerderij Op 't Hogt aan de Vogelenzang in Gemonde houdt zaterdag 6 en zondag 7 september oogstdagen. De activiteit in het buitengebied start zaterdag om 09.00 uur en zondag om 10.00 uur, de entree is gratis.

,,Kleine appeltjes worden groot. Het is weer tijd om ze te plukken en er iets lekkers van te maken", aldus eigenaar Els Verschuren van de theaterboerderij. ,,Komend weekeinde gaan we al onze appels, peren en pruimen oogsten en verwerken tot appelmoes, sap, stroop en chutney. We maken er een gezellig samenzijn van in de keuken en 's avonds bij het kampvuur, waarbij iedereen welkom is om langs te komen en mee te helpen. Mensen kunnen alle producten kopen of bestellen. Het is mogelijk om bij de boerderij te kamperen of om één dag te komen. ,,Kleine appeltjes worden groot. Het is weer tijd om ze te plukken en er iets lekkers van te maken", aldus eigenaar Els Verschuren van de theaterboerderij.

APPELMOES

Verschuren: ,,We gaan al onze appels, peren en pruimen oogsten en verwerken tot appelmoes, sap, stroop en chutney. Mensen kunnen alle producten kopen of bestellen. Belangstellenden die de lunch willen gebruiken à 10 euro (inclusief koffie en thee), worden verzocht zich aan te melden via telefoon: 073-547 99 73.