RKSV Boxtel verloor zondag de eerste bekerwedstrijd van Marvilde. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

De hoofdmacht van Boxtel heeft deze week de eerste bekerwedstrijden afgewerkt. Thuis won de formatie van Walter van Ommeren zondagmiddag van Marvilde, dinsdagavond werd verloren van Best Vooruit.

Doelpunten van Djuric Doran en Ronald Boudewijn hielpen de rood-witten in sportpark Munsel aan een vroege voorsprong tegen tweedeklasser Marvilde uit Veldhoven. Na ruim een uur scoorde Edwin Isbouts tegen. In die tweede helft zakte de thuisclub qua spelniveau ver terug, nadat men een prima eerste helft had afgeleverd.

Boxtel

Dinsdagavond ging de Munselploeg bij Best Vooruit met 5-2 ten onder. De thuisclub leidde bij rust al met 3-0. Twan Huiberts, Eric Willems en Tim Koeman, de laatste scoorde uit een penalty, waren de doelpuntenmakers.

Sport kort

Na de pauze deed Boxtel iets terug via Pascal van den Brand die twee keer scoorde. Jeroen Matheeuwsen deed dat voor de gastheren nog twee keer, waardoor de uiteindelijke 5-2 op het scorebord kwam.