Afbeelding
Foto: Henk van Weert

Open dagen bij theaterboerderij 'Op het Hogt'

Theaterboerderij Op 't Hogt aan de Vogelenzang in het buitengebied van Gemonde houdt zaterdag 10 en zondag 11 mei van 10.00 tot 16.00 uur open dagen. Eigenaren Els Verschuren en haar partner Richard Steenbakkers zijn al jarenlang bezig met het opzetten van deze voorziening in combinatie met een minicamping en een Bed & Breakfast.

Komend weekeinde worden de deuren van de theaterboerderij voor het eerst geopend voor het publiek. Verschuren en Steenbakkers richten zich bij de invulling van dit nieuwe culturele complex vooral op het houden van meerdaagse workshops op het gebied van dans, theater, beeldende kunst en circus die regelmatig afgesloten worden met een voorstelling. Tijdens de open dagen geven alle dansdocenten, kunstenaars en regisseurs uitleg over de bijeenkomsten, waarbij enkele van hen een korte demonstratie geven.

De deelnemers aan de workshops kunnen overnachten op de minicamping, maar daarnaast zijn ook 'reguliere' toeristen welkom om gebruik te maken van de camping en de Bed & Breakfast.

Meer informatie over de theaterboerderij is te vinden op de website www.ophethogt.nl.