Twee leden van badmintonclub BC '80 namen maandag de cheque van de Plus-spaaractie in ontvangst. Rechts bedrijfsleider Roel Timmermans van de supermarkt aan de Van Beekstraat.
Twee leden van badmintonclub BC '80 namen maandag de cheque van de Plus-spaaractie in ontvangst. Rechts bedrijfsleider Roel Timmermans van de supermarkt aan de Van Beekstraat. Foto: eigen collectie

Plus verdeelt 10 mille onder negen clubs

Algemeen

Klanten van supermarkt Plus Van der Horst aan de Van Beekstraat in Boxtel konden de voorbije maanden sponsorpunten sparen voor hun favoriete vereniging. Maandag is de opbrengst bekendgemaakt en verdeeld. Negen clubs verdelen een bedrag van in totaal tienduizend euro.

Van begin september tot en met medio november ontvingen klanten van Plus bij elke tien euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dat voucher met een unieke code kon worden geactiveerd op de actiesite en daar konden de klanten vervolgens zelf bepalen aan welke deelnemende vereniging de sponsorpunt(en) werden geschonken. 

Voetbalclub RKSV Boxtel was met 2.057 euro koploper van de actie. Zustervereniging ODC volgde op de tweede plek met 1.699 euro en Scouting Boxtel krijgt 1.674 euro op de bankrekening bijgeschreven. 

De overige zes verenigingen die deelnamen aan de spaaractie waren: Gildenbondsharmonie (1.188 euro); gymnatiekvereniging Tabitta (994); De Zonnebloem (945); korfbalclub Tovido Esch (787); handbalclub HCB ‘92 (335) en badmintonclub BC ‘80 (320). Tabitta en HCB ‘92 verschenen maandag niet om hun cheque op te halen.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 49 minuten geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 7 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 8 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 9 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 21 uur geleden
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 23 uur geleden
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen gisteren