De jeugdige jazzdrummer Bram Evraets (tweede van links) treedt met zijn medebandleden Paul Poelstra (links), Fin Verachtert (tweede van rechts) en Jasper Merks zondag 28 november op in Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein. (Foto: eigen collectie).
De jeugdige jazzdrummer Bram Evraets (tweede van links) treedt met zijn medebandleden Paul Poelstra (links), Fin Verachtert (tweede van rechts) en Jasper Merks zondag 28 november op in Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

Boxtelse jazzdrummer met band naar kunstcafé

zondag 28 november 2021 14:30

Swingend trio ‘Jazzwerk’ treedt zondag 28 november op in kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4 in Boxtel. Onder het viertal bevindt zich de jonge drummer Bram Evraets uit Boxtel.

De Boxtelse jazzdrummer wilde graag optreden in zijn woonplaats bij de horecagelegenheid tegenover het NS-station. En die wens komt uit. Komende zondag staat hij met zijn medemuzikanten Finn Verachtert (trompet), Jasper Merks (gitaar) en hun muziekdocent Paul Spoelstra op de planken. Het nog jonge ensemble onder leiding van Spoelstra repeteert wekelijks bij theaterschool MdmVught in theater De Speeldoos. ,,Het optreden laat zien en horen dat ook jongeren in staat zijn om een lekker potje swingende muziek ten gehore te brengen”, vertellen uitbaters Toine van der Weerden en Monic Holman van het culturele café.

Toegang is gratis, het optreden start om 14.30 uur. Aan de deur wordt gecontroleerd op CoronaCheck en identiteitsbewijs. 

OP DE FOTO: De jeugdige jazzdrummer Bram Evraets (tweede van links) treedt met zijn medebandleden Paul Spoelstra (links), Fin Verachtert (tweede van rechts) en Jasper Merks zondag 28 november op in Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein. (Foto: eigen collectie).