Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

Wandelen en genieten van herfstkleuren

zondag 31 oktober 2021 8:00

Wandelsportvereniging De Keistampers houdt op de laatste dag van deze maand, zondag 31 oktober, haar jaarlijkse herfstkleurentocht. Deelnemers kunnen al lopend genieten van de geel- en roodtinten van de bomen.

Startlocatie is het Jacob-Roelandslyceum (JRL) aan de Grote Beemd 3 in Boxtel. Deelnemers kunnen kiezen voor verschillende afstanden, namelijk zeven, vijftien, twintig en dertig kilometer. Wandelaars die voor de kortste route gaan, worden vanaf het JRL met een busje naar hun startplek gebracht. De kleine ronde zou anders te kort zijn om echt van herfstkleuren te kunnen genieten. 

Lopers van de langste tocht kunnen starten tussen 08.00 en 10.00 uur, beginnen aan de vijftien en twintig kilometer kan tussen 08.00 en 12.00 uur. Wie zeven kilometer loopt, mag beginnen tussen 09.00 en 12.00 uur. Deelname kost voor leden van een wandelbond twee euro en voor niet-leden drie euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de tocht kan via het aanmeldformulier op de website www.dekeistampers.nl. Wie zich van tevoren aanmeldt, ontvangt rond 27 oktober de route digitaal. De wandelsportvereniging voorziet de routes niet van pijlen. Op het startbureau zijn zondag 31 oktober enkel papieren routebeschrijvingen verkrijgbaar. De klok is die dag net verzet naar de wintertijd, deelnemers worden verzorgd daar op te letten in verband met de starttijden. (Foto: Hans van Doorn, 2016).

Locatie