Geconcentreerd bestuderen deze deelnemers aan De Bokselse Kwis van 2019 op de laptop vragen. (Foto: Peter de Koning).
Geconcentreerd bestuderen deze deelnemers aan De Bokselse Kwis van 2019 op de laptop vragen. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Bokselse Kwis gaat door

Algemeen

De zevende editie van De Bokselse Kwis gaat door. Zaterdag 6 november staat de populaire dorpsquiz na een noodgedwongen coronapauze in 2020 weer op de Boxtelse evenementenkalender. Organisatoren Patricia van Amelsvoort, Saskia Maltha en Marc Cleutjens rekenen op deelname van tientallen quizteams. De inschrijving voor De Bokselse Kwis sluit vrijdag 1 oktober 2021.

De quiz is zo ingericht dat vragen en opdrachten die buitenshuis gehouden worden een coronaveilig karakter hebben. Alle ludieke doe-opdrachten en geheimzinnige missies die De Bokselse Kwis zo populair maken, worden volgens de op 6 november geldende coronamaatregelen opgezet of - indien nodig - aangepast.

 LOKALE GOEDE DOELEN

Ook in 2021 spelen alle teams die meedoen aan De Bokselse Kwis voor een lokaal goed doel. Inschrijfgeld en sponsorbijdragen komen geheel ten goede aan clubs, verenigingen, stichtingen en sociaal-maatschappelijke instellingen die zich in de gemeente Boxtel inzetten voor een ander.

Dit jaar is natuurlijk ook gekozen voor een overkoepelend doel: de speelgoedinzameling van lokaalondernemer Natasja Willems van Natasja Fashion. Teams die zelf geen doel aanwijzen, spelen automatisch voor dit initiatief waarbij goed gebruikt speelgoed wordt ingezameld en gedoneerd aan gezinnen met een kleine beurs.

Inschrijven voor De Bokselse Kwis kan tot en met vrijdag 1 oktober 2021 uitsluitend via de website www.debokselsekwis.nl. Deelname kost 30 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van de teamcaptain, het adres van het hoofdkwartier en het lokale doel waarvoor gespeeld wordt. De zevende editie van de dorpsquiz start zaterdag 6 november om klokslag 18.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Lees binnenkort meer hierover in Ons BC en volgende week in Brabants Centrum.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 2 uur geleden
Logo
Foutparkeren: het mag niet, maar in het verleden werd daar wat minder streng op gehandhaafd. Daar komt verandering in.
Parkeren op de stoep, een boete aan de broek Gemeente Boxtel 4 uur geleden
Logo
Tijn van den Berg heeft flink getraind voor de sportieve uitdaging die hij aangaat.
Tijn legt triatlon af om geld te vergaren voor lange zeereis Sport 6 uur geleden
De roodborst laat zich zondag 28 april hoogstwaarschijnlijk ook zien.
Vroeg uit de veren om vogels te spotten Natuur & milieu 9 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjefeesten zetten Boxtel in vuur en vlam Cultuur 11 uur geleden
Still uit 'Tomboy' waarmee het seizoen van FilmPodiumBoxtel wordt afgesloten.
FilmPodiumBoxtel sluit af met Tomboy Cultuur 12 uur geleden
Blik op de Stationsstraat gezien vanaf de kant van de Zwaanse Brug. Voor het deel tot aan het voormalige Rabobankgebouw ligt er een definitief ontwerp. De gemeente wil ook de kruising met de Molenstraat en de Prins Hendrikstraat aanpakken, daarvoor ligt er louter nog een schets.
Laatste ontwerp Stationsstraat binnenkort te zien Bouwen en wonen 13 uur geleden
Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 23 apr, 18:00