CENTRUMWINKELIERS VERRASSEN VEERTIG KLANTEN

Kerstman reikt prijzen decemberactie uit

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: De kerstman, een rol van wethouder Anton van Aert, deelt samen met optometrist Sybilla Buisman de prijzen van de decemberactie uit. (Foto: Albert Stolwijk).

DOOR MARIËLLE WIJFFELAARS

De kerstman maakte maandag 20 december in zijn drukke agenda een gaatje vrij voor de prijsuitreiking van de decemberactie in het Boxtelse centrum. Vanaf vrijdag 19 november kon winkelend publiek deelnemen aan de etalagewedstrijd Wie – Wat – Waar? waarbij deelnemers kans maakten op veertig prijzen die beschikbaar werden gesteld door de Boxtelse winkeliers.

De prijzen stonden de afgelopen weken opgesteld in een etalage van het complex De Croon aan de Boxtelse Markt. Hier werd maandag ook de prijsuitreiking verricht. De kerstman, gespeeld door wethouder Anton van Aert, kwam over het bruggetje in De Croon aangelopen, luid zwaaiend met zijn bel. ,,Wat een gezellige sfeer hier in Boxtel”, sprak de kerstman. ,,Ik heb het rond deze tijd altijd heel druk, maar breng graag een bezoek aan deze leuke plaats. En een beetje sneeuw houdt mij niet tegen. Dat zijn wij op de Noordpool wel gewend.”

De trekking van de prijzen gebeurde onder toeziend oog van een notaris. De winnaars werden direct opgebeld en uitgenodigd om hun prijs ter plaatse te komen halen. ,,De grote prijzen zijn allemaal meteen opgehaald”, meldt optometrist Sybilla Buisman, die samen met Karine Valks van Globe Reisburo en secretaris Willemijn Wijdenes van de Ondernemersvereniging Centrum Boxtel het brein was achter de decemberactie. ,,De winnaar van de eerste prijs probeerde ons eerst af te wimpelen, omdat ze dacht dat het een telefonische verkooptruc was. Het duurde even voordat ze er echt van overtuigd was dat de eerste prijs voor haar was.”

De decemberactie is volgens Buisman naar volle tevredenheid verlopen. ,,De winkeliers zijn enthousiast en er zijn veel formulieren ingeleverd. Ik heb geen idee hoeveel het er precies zijn.” Doel van de actie was om het winkelend publiek te laten zien dat in Boxtel een breed assortiment verkrijgbaar is. ,,We willen dat iedereen weet waar de winkels te vinden zijn”, stelt Buisman. ,,En ik denk dat we daarin wel geslaagd zijn.”

Hieronder volgt een overzicht van de prijswinnaars.

Reischeque van Globe Reisburo: A. Steenbekkers; damesfiets: v. Helmont; herenfiets: A. Klijn; televisie: Dhr. en Mw. v.d. Langenberg; dekbed van Den Ouden: F. Leeuwenburgh; diner voor 2 personen bij De Negenmannen: Noortje Meijdam; fotoshoot De Firma Fotografie: Chantal van Stratum; cadeaubon Mikies: Francien Timmermans; Art Creation schildersset: Jan Willem Westen; dinerbon Grand Café Rembrandt: v. Helmont; dinerbon Corfu: v. Helmont; waterpijp of koffie-theepakket van Voets Sigarenmagazijn: José Raaijmakers; high tea voor 2 personen bij En Garde!: M. Slootmans; dinerbon voor twee personen bij restaurant Molenwijk: Meddy Verbakel; HEMA cadeaubon: Verbakel; een maand gratis brood bij Bakker Bart: Ingrid Winkens; verwenpakket van O'chelle: Tanja Cijffers.

HEMA cadeaubon: Pien van Son; cadeaupakket van Rens Doms: David van Son; consumptiebon van Hart van Boxtel: Robin van Vreede; geschenkpakket van De Droomkamer: F. Leeuwenburgh; cadeaubon Mikies: v. Leeuwenburgh; bon voor één grote Indische rijsttafel van cafetaria Eetlust: Mw. Leeuwenburgh; lingerieset van Foundation Bekkers: Jelle Cijffers; gevulde tas boodschappen van Albert Heijn: H. van Dijk; theatervoorstelling voor twee personen bij Podium Boxtel: A. Steenbekkers; cadeaubon van Ring & Go: Fam. van der Veer; Ray Ban correctiemontuur van Sybilla Buisman Optiek: W. van Groenestijn; Giggles knipbon : Marvin Heijting; dinerbon van Grand Café Rembrandt: Adelaine van Esch; cadeaubon Mikies W.W. Homan; cadeaubon Mikies: Frank Faes; cadeaubon Mikies: M.J.A.T. Pijnappels.

Cadeaubon kwalitaria Strik : Mw. Verhoeven; cadeaubon Kwalitaria Strik: M. Hanique; Cadeaubon Lunch en eetcafé De Deugniet: Rachelle van de Meijden; dinerbon van Le Temps Perdu: Lynn Kuiper; dinerbon voor 2 personen van restaurant De Waag: Ad van Esch; Wendy's Croissanterie lunchbon: Rick Udo; Auberge van Boxtel dinerbon: W. van Groenestijn; Proef! Culinair kaaspakket: Kathy de Been; De Droomkamer geschenkenpakket: Cynthia van Esch; bon voor bonbons IJscafé: Karin v.d. Steen; Jack Leijten loopfiets of cadeaubon: Frank van den Bosch; proeverij ´t Goei Leven delicatessenpakket: Julia Somers; Eye Wish Groeneveld polaroid zonnebril: Joke van Rijs; geknoopte Matrouska mat van atelier Hebbes: Chantal van der Meijden; HEMA cadeaubon: M.Dankers/van Oers; HEMA cadeaubon: Mw.Verhoeven; Strik recreatie 1x kanoverhuur: Karin van der Steen; De Slaaphoek cadeaubon: Meddy Verbakel; cadeaubon La Gare: Mw. A. Slaats; cadeaubon La Gare: F. Leeuwenburgh.23 december 2010

Print deze pagina

Terug