BOUW 98 APPARTEMENTEN VAN START

Hurks geeft startsein voor Het Princenhof

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: De contouren van Het Princenhof zijn duidelijk zichtbaar vanaf Hoogheem. Links ligt winkelcentrum Oosterhof, achter de hijskraan is basisschool De Hobbendonken zichtbaar. Maandag gaat de bouw van de 98 appartementen officieel van start. (Foto: Albert Stolwijk).

Na De Rechter en De Regent wordt Het Princenhof het derde woongebouw in Princenlant. Maandag 13 december geeft burgemeester Frank van Beers het startsein voor de bouw van 98 koop- en huurappartementen op de plek van het vroegere zwembad Den Haagakker.

Princenlant 3 moet over anderhalf jaar klaar zijn, zo verwacht directeur Erik Leijten van Hurks Vastgoedontwikkeling Zuid. Sint-Joseph gaat het gebouw beheren en verhuurt 74 appartementen. De overige 24 appartementen worden verkocht via makelaar Nuyens, die ook betrokken was bij de verkoop van De Rechter en De Regent.

Naar verwachting gaan de koopappartementen ruim 200.000 euro kosten. Ze komen vanwege de wat hogere prijsklasse niet in aanmerking voor het koopgarantiestelsel, dat wel is toegepast bij onder meer de renovatieflats aan de Baanderherenweg. Alle bewoners van Het Princenhof, uitgezonderd de toekomstige huurders van Cello, krijgen de beschikking over een parkeerplaats.

Lees meer in Brabants Centrum van 9 december.9 december 2010

Print deze pagina

Terug