’GEEN LOKPREMIES VOOR NIEUWE WINKELIERS’

Bijna alle winkels De Croon bezet

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: De winkelpanden in de Croonpassage zijn bijna allemaal verhuurd. Speelgoedzaak Bart Smit opende als eerste haar deuren. (Foto: Albert Stolwijk).

DOOR MARC CLEUTJENS

Makelaar Ronald Borrenbergs van RSP Makelaars heeft bijna alle winkelpanden in de Croonpassage verhuurd. Alleen een van de units aan de Markt is nog beschikbaar, de andere winkels zijn of worden binnenkort overgedragen. Dat projectontwikkelaar Bouwfonds en RSP winkeliers vanuit de Stationsstraat zouden lokken met vette premies, zoals door velen stellig wordt beweerd, ontkent Borrenbergs ten stelligste: ,,Broodje aap-verhalen!”

Enkele weken geleden werd al duidelijk dat Borrenbergs namens RSP met meerdere kandidaten in gesprek was om ze naar de Croonpassage te halen. Naast speelgoedzaak Bart Smit, Durlinger Schoenen, modezaak La Gare en binnenkort lifestylewinkel Thuys & Co, zijn verregaande afspraken gemaakt met landelijke ketens die zich richten op vrijetijdsmode, persoonlijke verzorging en lingerie.

In het voorjaar van 2011 is de officiële opening van De Croon voorzien. Wethouder Anton van Aert geeft aan dat hij tevreden is over de invulling van De Croon, hoewel hij betreurt dat enkele ondernemers de overstap hebben gemaakt. ,,Natuurlijk willen we niet dat elders lege plekken ontstaan. Gelukkig heeft RSP aangegeven haar uiterste best te doen om de leeggevallen plekken weer zo snel mogelijk te vullen.”

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 9 december.9 december 2010

Print deze pagina

Terug