OOK THUYS & CO NAAR CROONPASSAGE

Veel interesse voor winkels in De Croon

© 2010- Brabants Centrum

OP DE FOTO: Volgens RSP Makelaars zijn eind 2010 de meeste winkelpanden in De Croon gevuld.(Foto: Albert Stolwijk).

DOOR MARC CLEUTJENS

De meeste winkelpanden in plan De Croon zijn eind 2010 verhuurd. Dat zegt makelaar Ronald Borrenbergs van RSP Makelaars, die deze week een akkoord bereikt met de ondernemers Dennis en Elke van Breugel van Thuys & Co. Na Bart Smit en La Gare verhuist deze lifestylewinkel van de Stationsstraat naar de Croonpassage, waar ook Durlinger Schoenmode zijn intrek heeft genomen.

Borrenbergs is enthousiast over de belangstelling die zowel lokale ondernemers als landelijke winkelketens aan de dag leggen voor De Croon. Volgens de makelaar is er ondanks de economische recessie voldoende animo voor de winkelpassage die eerder dit jaar werd opgeleverd. ,,De Croon lijkt krachtig genoeg om ondanks die economische tegenwind winkels aan zich te binden. De passage ligt heel goed in het centrum, ziet er prachtig uit en lokt druppelsgewijs belangstellenden.”

Op dit moment denkt Borrenbergs dat naast Thuys & Co nog drie winkels binnenkort de handtekening onder een huurcontract zullen zetten. Namen wil hij nog niet noemen, maar het gaat om drie landelijk opererende formules die zich gespecialiseerd hebben in vrijetijdsmode, persoonlijke verzorging en lingerie. ,,Voor de twee resterende winkelpanden is voorzichtige interesse”, zegt de makelaar. Het gaat om de winkelunit nabij Bart Smit en La Gare en de winkel op de hoek van de Croonpassage en de Markt, naast de toegangspoort.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 18 november.18 november 2010

Print deze pagina

Terug